Allt du behöver veta om Thule Spring

Här försöker vi förmedla känslan av vagnen på ett så bra sätt som möjligt. Självklart är det svårt, och det är alltid bäst att ni själva bildar er en egen uppfattning, men vi försöker vårt bästa!

Thule Spring är den nyaste modellen av Thules barnvagnar (just nu 2020). En perfekt andravagn efter Thule Sleek. Även fast att man skulle kunna tro att Spring är en joggingvagn, med tanke på namnet, så är den inte godkänd för jogging, däremot är det en toppen sulky (sittvagn utan vändbar sittdel) för barn från 6 månader och under resten av barnvagnstiden.

Thule som är ett svensk varumärke och känd för sina innovativa lösningar har nu kommit med denna smidiga sulky och breddar sitt sortiment för att passa under hela barnvagnstiden. Provkör Thule Spring hos oss och du kommer inte bli besviken!

Thule Spring blir relativt kompakt när den är ihopfälld och mäter endast: djup 32 x bredd 45 x höjd 76 cm. Den står upp själv i ihopfällt läge vilket ofta underlättar när den förvaras i hallen. 

Handtagshöjden är ställbar och passar både kortare som längre föräldrar. Handtagets lägsta läge är 97 cm och högsta läget är 107 cm från marken. Här nedan ser ni lägsta läget, mellersta och högsta. Här kan alla föräldrar ta ut steglängden.

 

Ett väldigt bra viloläge så att ditt barn kan sova bekvämt. Förläng liggytan med ett fotstöd till din Thule Spring, säljs separat. Fotstödet har två lägen, ett rakt ut som ett bra stöd för fötterna och ett rakt ner så att den inte är i vägen när den inte behövs.

Här ser vi barnvagnen framifrån och bakifrån. Som ni ser har den ingen bakaxel mellan bakhjulen vilket gör det lättare för långa föräldrar att gå med barnvagnen utan att slå i fötterna. 

Ventilationslucka i ryggstödet och i suffletten för bästa luftgenomströmning. Rullas och viks enkelt ner när man vi ha vagnen heltäckande. 

Väldigt lång sufflett som täcker bra under soliga dagar men skyddar även från vind och regn. Rekommenderas dock alltid att köpa till regnskydd till vagnen för att skydda den så gott man kan. 
Suffletten är expanderbar med en dragkedja och däri är ventilationslucka och tittlucka.

En fotbroms som enkelt trycks på ovansidan för att både låsa och låsa upp vagnen. Denna typ av broms är ovärderlig när du tex använder barnvagnen på sommaren och går med sandaler eller flip-flop skor. Du slipper alltså att använda skon ovansida för att låsa upp bromsen och riskerar inte heller att förstöra dina skor. 

Hjulen på vagnen är skumfyllda hjul som är helt underhållsfria. De är punkteringsfria och du behöver inte oroa dig för punkteringar och inte heller grus i däcken. Däcken i sig kan upplevas som lite stumma men fjädringen i vagnen gör körupplevelsen mjuk och följsam.

 

Thule Spring är unik med tanke på att barnvagnens bakhjul fälls in mot vagnen för att inte bli så bred när den är ihopfälld. Tar alltså mycket mindre plats tack vare denna design.

Thule Spring har en 5-punktssele som är delbar i 5 delar. Enkelt att trä igenom dynor och åkpåsar som inte är Thules egna, så du har fler valmöjligheter till sittdyna och åkpåse.

Copyright © 2009-2024 Baby V | E-post: kundservice@babyv.se
Standardvy | Byt till Mobil vy