Startsida / Bilbarnstolar

Bilbarnstolar

Bilbarnstolar är bland det viktigaste som du kommer att köpa till barn - inget är viktigare än ditt barns säkerhet! Hos oss på Baby V hittar du säkra bilbarnstolar från de ledande tillverkarna på marknaden så att du kan känna dig trygg med ditt val av bilstol.
När vi pratar om bilstolar delar vi alltid upp dessa i tre kategorier:

  • Babyskydd för spädbarn 0-13 kg (ca 0-9 månader). Babyskydd är den första kategorin av bilbarnstolar som du kommer att använda till ditt nyfödda barn. De är ofta lätta att flytta till och från bilen. Många babyskydd går dessutom att använda som travelsystem, vilket innebär att man klickar fast babyskyddet på barnvagnen, med passande barnvagnsadapter. En smidig lösning så du inte behöver väcka ditt sovande barn efter bilfärden.
  • Bakåtvänd bilstol för barn 9-25 kg, men observera att maxvikten varierar mellan 18-25 kg (ca 9 månader-4 år). Den bakåtvända bilstolen används från dess att barnet själv kan sitta upprätt och är stabil i nacken fram tills ca 5 års ålder. Bakåtvänt åkande är det absolut säkraste sättet att transporteras i bil och därför är det alltid bra att låta barnet sitta bakåtvänt så länge det bara går, oavsett om detta är vid 5 eller kanske t.o.m. 6 års ålder.
  • Framåtvänd bältesstol/bälteskudde för barn från ca 4 år. Framåtvända bilstolar är den sista kategorin av bilstolar och används från dess att barnet vuxit ur den bakåtvända bilstolen, dock tidigast vid 15 kg och 4 år. I den framåtvända bilstolen sitter ditt barn upp till 36 kg, ca 12 års ålder. 


Dina urval:
1 artikel Sortering: Popularitet Senaste Högsta pris Lägsta pris Antal:

Copyright © 2009-2024 Baby V | E-post: kundservice@babyv.se
Standardvy | Byt till Mobil vy