Julklappsguide

Här finner du vår stora julklappsguide till små barn. Vi vet hur svårt det kan vara när det är dags för presenter till de små så därför har vi sorterat in våra bästa tips efter ålder. Vill du ha personlig hjälp så kontakta vår kundservice så hjälper vi dig mer än gärna. Du är även varmt välkommen in i vår butik i Ängelholm för att titta på allt fint. 

Julklappstips 0-1 år

Här har vi samlat våra bästa julklappstips till de allra minsta. Varför inte ge bort en riktigt mjuk snuttefilt från Rätt Start eller en smaskig bitring från Liewood i julklapp? Missa inte att spana in det nya märket Fat Brain Toys med flera nytänkande leksaker i härliga former och färger för de små barnen. 

 

Julklappstips 1-2 år

Här finner du fina tips på julklappar som aktiverar 1-2 åringen. Ge bort julklappar som underhåller och engagerar barnet. Låt dem bygga torn, lägga sitt första pussel och upptäcka nya former i sin första plocklåda. En garanterat uppskattad present är även dragdjur och vi tipsar mer än gärna om dragdjuren från Done By Deer där du kan plocka av din fluffiga vän och ta med honom vid nattningen. 

 

Julklappstips 2-3 år

I julklapp till en 2-3 åring tipsar vi gärna om leksaker som stimulerar lek och fantasi. Ge bort sötaste köket från Sebra och fyll på skafferiet med kakor och tårta från Jabadabado. Ditt barn kommer garanterat att le med hela ansiktet när det får bjuda hela familjen på fika. I denna åldern kan det knappt bli roligare än att få packa sina leksaker i en väska. Därför tipsar vi gärna om en gullig ryggsäck med djurmotiv från Skip Hop eller söta pappväskor Jabadabado eller Sebra. 

 

 

Våra bästa julklappstips

Här finner ni Baby V´s bästa julklappstips. Vi har samlat våra medarbetares favoriter och guldkorn. Dessa får ni bara inte missa. 

 

Copyright © 2009-2024 Baby V | E-post: kundservice@babyv.se
Standardvy | Byt till Mobil vy