Startsida / Paket / Barnvagnspaket / Maxi-Cosi Lila XP Plus + Pebble babyskydd + isofixbas
Maxi-Cosi Lila XP Plus + Pebble babyskydd + isofixbasMaxi-Cosi Lila XP Plus + Pebble babyskydd + isofixbasMaxi-Cosi Lila XP Plus + Pebble babyskydd + isofixbas
Maxi-Cosi Lila XP Plus + Pebble babyskydd + isofixbas

Produktinformation

Här får du Maxi-Cosi Lila XP som duovagn tillsammans med babyskydd och isofixbas! Välj fritt färg på vagn och babyskydd. 

OBS köp till adaptrar för att klicka babyskyddet på vagnen

Duovagnen:

Maxi-Cosi Lila XP Plus är en barnvagn perfekt för terräng, mjuk fjädring och stora punkteringsfria hjul som tar sig fram överallt.

Lila XP Plus har en klassisk sittdel som går att fälla ner till liggläge. Sittdelen som är väldigt rymlig har även en lång expanderbar sufflett som skyddar från solen, självklart med UV-skydd 50+. Justerbart fotstöd och ryggstöd. Teleskopshandtag som går att ställa i flera höjder för att passa alla föräldrar.

Lila XP har en stor lättåtkomlig varukorg som klarar en maxlast på hela 10kg! Stora punkeringsfria hjul där de främre hjulen är rörliga men går att låsa. Unika Modulo-Drive-systemet gör att du kan låsa framhjulen på sidan av chassit så att du slipper ner till framhjulen för att låsa eller låsa upp. Enkel att fälla ihop med bara ett enhandsgrepp.

Nytt för Lila XP Plus mot tidigare modellen Lila XP är att hjulen blivit helsvarta, tidigare hade dessa en grå sida. Liggdel ingår i paketet.

Maxi-Cosi Lila XP Plus har en väldigt rymlig och genomtänkt liggdel. 
Suffletten har inbyggt bärhandtag som gör den enkel att bära med sig och ventilationslucka baktill, perfekt för varma dagar. Liggdelens ryggplatta går smart att justera till mer lutande genom att du bara drar i remmen i fotänden. 

Liggdelen har flera praktiskt fack till förvaring, så att du har allting lättillgängligt på promenaden. Liggdelen går enkelt att fälla ihop så att den tar mindre plats vid t.ex. förvaring. Ingår mjuk madrass, regnskydd och myggnät. Innermått: 80 cm.

Barnvagnen går att använda som travel system tillsammans med alla Maxi-Cosi’s babyskydd. Adapter köps separat.

Ingår regnskydd. OBS fästs i suffletten med dragkedja och täcker barnet, täcker ej suffletten. 

Vikt: 13,8 kg
Sittdel: 4,5 kg
Liggdel: 4,4 kg

Mått ihopfälld (chassi+hjul): H 32 x B 61 x L 93 cm
Mått ihopfälld med sittdel: H 41,5 x B 61 x L 93 cm

Babyskydd:

Maxi-Cosi Pebble 360 kan användas från födseln upp till ca 15 månader (max 13 kg) och ger maximal komfort, bekvämlighet och säkerhet från första dagen. Babyskyddet roterar smidigt och enkelt på FamilyFix 360 isofixbas och kan där vridas med bara en hand i 360 grader. Pebble 360 uppfyller den senaste i-Size säkerhetsstandarden R129.

För att säkerställa barnets säkerhet och komfort har Pebble 360 bland annat ClimaFlow och inbyggd G-CELL-teknik. ClimaFlow främjar en behaglig luftcirkulation och hjälper till att reglera ditt barns temperatur. G-CELL-tekniken ser till att minska krafterna vid en eventuell sidokollision. Babyskyddet har en 3-punkts säkerhetssele som optimerar fastsättningen av ditt barn. Det är dessutom väldigt lätt och smidigt att sätta i och ta ut barnet tack vare den innovativa selhanteringen. 

Med Pebble 360 är det enkelt att justera säkerhetssele och nackstödshöjd - så att din växande bebis alltid erbjuds bästa passform. Praktisk, integrerad sufflett som skyddar mot solen. Babyskyddet passar barnvagnar från Maxi-Cosi och ett stort urval av andra märken som finns på marknaden.

 • I-Size godkänt babyskydd som passar från nyfödd upp till 13 kg
 • Bekvämt spädbarnsinlägg medföljer som gör det ombonat för den nyfödda bebisen
 • Roteras enkelt på FamilyFix 360 isofixbas 
 • Inbyggt G-CELL sidokrocksskydd 
 • ClimaFlow för god luftcirkulation och behaglig temperatur
 • Enkel selhantering
 • Avtagbar klädsel som kan tvättas i maskin

Rekommenderad ålder: från nyfödd till ca 15 månader (40-83 cm)
Godkänd enligt R129 (i-Size)
Vikt: 4,3 kg
Skötselråd: klädseln går att ta av och kan tvättas i maskin

Isofixbas till bilen:

Maxi-Cosi FamilyFix 360 bilbas monteras i bilen med hjälp ISOFIX och det inbyggda stödbenet. Basen är kompatibel med Maxi-Cosi Pebble 360, Maxi-Cosi Pearl 360 och Maxi-Cosi Coral 360 och kan därför användas för bakåtvänt åkande från nyfödd upp till ca 4 års ålder. Godkänd enligt senaste säkerhetsstandarden i-Size.

FamilyFix 360 har ett smart inbyggt rotationssystem som möjliggör smidig och enkel rotation i 360 grader med bara en hand. Perfekt för aktiva föräldrar med händerna fulla! Basen använder även FlexiSpin-teknik som gör att du kan rotera basen i valfri bakåtlutad position. Ljus- och ljudindikatorer meddelar när bilbarnstol och bilbas är korrekt installerade.

 • Kan användas från födseln upp till ca 4 års ålder
 • Smart, inbyggt rotationssystem - rotera med en hand
 • FlexiSpin-teknik gör det möjligt att rotera basen i valfri bakåtlutad position
 • Ljus- och ljudindikatorer meddelar när bilbarnstol och bas är korrekt installerade

Maxi-Cosi FamilyFix 360 isofixbas är kompatibel med:
Maxi-Cosi Pebble 360
- Maxi-Cosi Pearl 360
- Maxi-Cosi Coral 360Copyright © 2009-2024 Baby V | E-post: kundservice@babyv.se
Standardvy | Byt till Mobil vy