Startsida / Barnvagnar / Sulky (framåtvänd sittdel) / Babyzen Yoyo² sittvagn + tillbehörspaket
Babyzen Yoyo² sittvagn + tillbehörspaketBabyzen Yoyo² sittvagn + tillbehörspaketBabyzen Yoyo² sittvagn + tillbehörspaket
Babyzen Yoyo² sittvagn + tillbehörspaket

Produktinformation

Här får du en Babyzen Yoyo² sulky med chassi i valfri färg, sittdelsklädsel i valfri färg och tillbehöspaket innehållande: myggnät, regnskydd, benstöd och mugghållare. 

Chassi:

Babyzen Yoyo² är världsberömd för sin magiska hopfällning och för hur liten den kan bli. Babyzen Yoyo² är en av de mest kompakta vagnarna på marknaden, mäter endast 52 x 44 x 18 cm, och var den första vagnen som rymdes inom ramen för IATAs rekommendationer för handbagage på flyget.

Babyzen Yoyo² med en maxvikt på 22 kg och en stor och rymlig varukorg som klarar 5 kg last. Perfekt att ha med som handbagage på flygplan. Väska och axelrem ingår! Chassit har lyxig läderimitation på körhandtaget.

Babyzen Yoyo² fungerar från nyfödd med liggdel och med kompatibel bilstol. Efter 6 månader byter du klädsel på chassit till sittdel och använder vagnen upp till småbarnsålder (maxvikt 22 kg). Yoyo² är perfekt för stadsfamiljen och smidig för resenären.

Mått ihopfälld: 52 x 44 x 18 cm
Vikt: 6,2-6,8 kg beroende på utförande

Sittdelsklädsel:

Babyzen Yoyo² klädsel till sittdel. Klädseln är avtagbar och går att tvätta i maskin.
Används från 6 månader +. 

Myggnät: 

Myggnät att fästa på din Babyzen Yoyo² barnvagn. Passar endast tillsammans med sittdelsklädsel ej liggdel eller liggdelsklädsel. 

Regnskydd:

Regnskydd att fästa på din Babyzen Yoyo² barnvagn. Passar endast tillsammans med sittdelsklädsel ej liggdel eller liggdelsklädsel. 

Benstöd:

Vadderat benstöd som låter ditt barn vila benen i sin Babyzen Yoyo². Klickas fast på vagnen och är ställbar i tre lägen.

Mått: 32 x 16 cm

Mugghållare:

Mugghållare som passar till Babyzen Yoyo² barnvagn. Ha din eller barnets dryck nära till hands på er promenad. Rymmer de flesta flaskor och termosar.



Copyright © 2009-2024 Baby V | E-post: kundservice@babyv.se
Standardvy | Byt till Mobil vy