Startsida / Bilbarnstolar / Babyskydd 0-13 kg / Baser / Maxi-Cosi Pebble 360 Pro med FamilyFix 360 isofixbas
Maxi-Cosi Pebble 360 Pro med FamilyFix 360 isofixbasMaxi-Cosi Pebble 360 Pro med FamilyFix 360 isofixbas
Maxi-Cosi Pebble 360 Pro med FamilyFix 360 isofixbas

Produktinformation

Här får du Maxi-Cosi Pebble 360 Pro med Familyfix 360 isofixbas, välj fritt vilken färg du vill ha!

Babyskydd:
Maxi-Cosi Pebble 360 PRO kan användas från födseln upp till ca 15 månader (max 13 kg) och ger maximal komfort, bekvämlighet och säkerhet från första dagen. Pebble 360 PRO uppfyller den senaste i-Size säkerhetsstandarden R129.

Babyskyddet går att fästa på FamilyFix 360 PRO isofixbas (köps separat) Basen har både ett smart inbyggt rotationssystem som möjliggör smidig och enkel rotation i 360 grader med bara en hand men även en skena som gör det möjligt att justera ut bilstolen eller babyskyddet utanför bilen med en så kallad SlideTech™-teknik.

Basen använder även FlexiSpin-teknik som gör att du kan rotera basen i valfri bakåtlutad position. Ljus- och ljudindikatorer meddelar när bilbarnstol och bilbas är korrekt installerade.

Pebble 360 Pro kan lutas till en helt liggande position i alla lägen – i bilen, fäst vid en barnvagn och med eller utan FamilyFix 360 Pro-basen. Babyskyddet har en easy-in sele som förblir öppen, så att du enkelt kan få ditt barn in i och ut ur bilen. 

För att säkerställa barnets säkerhet och komfort har Pebble 360 PRO bland annat ClimaFlow och inbyggd G-CELL-teknik. ClimaFlow främjar en behaglig luftcirkulation och hjälper till att reglera ditt barns temperatur. G-CELL-tekniken ser till att minska krafterna vid en eventuell sidokollision. Babyskyddet har en 3-punkts säkerhetssele som optimerar fastsättningen av ditt barn. Det är dessutom väldigt lätt och smidigt att sätta i och ta ut barnet tack vare den innovativa selhanteringen. 

Med Pebble 360 PRO är det enkelt att justera säkerhetssele och nackstödshöjd - så att din växande bebis alltid erbjuds bästa passform. Praktisk, integrerad sufflett som skyddar mot solen. Babyskyddet passar barnvagnar från Maxi-Cosi och ett stort urval av andra märken som finns på marknaden.

I-Size godkänt babyskydd som passar från nyfödd upp till 13 kg

Lutningsbart till helt liggande position

  • Bekvämt spädbarnsinlägg medföljer som gör det ombonat för den nyfödda bebisen
  • Roteras och justeras enkelt på FamilyFix 360 PRO isofixbas (köps separat)
  • Inbyggt G-CELL sidokrocksskydd 
  • ClimaFlow för god luftcirkulation och behaglig temperatur
  • Enkel selhantering
  • Avtagbar klädsel som kan tvättas i maskin

Rekommenderad ålder: från nyfödd till ca 15 månader (40-87 cm)
Skötselråd: klädseln går att ta av och kan tvättas i maskin
 
Maxvikt: 13 kg
Vikt: 4,7 kg

Isofixbas till bilen:
Maxi-Cosi FamilyFix 360 bilbas monteras i bilen med hjälp ISOFIX och det inbyggda stödbenet. Basen är kompatibel med Maxi-Cosi Pebble 360, Maxi-Cosi Pearl 360 och Maxi-Cosi Coral 360 och kan därför användas för bakåtvänt åkande från nyfödd upp till ca 4 års ålder. Godkänd enligt senaste säkerhetsstandarden i-Size.

FamilyFix 360 har ett smart inbyggt rotationssystem som möjliggör smidig och enkel rotation i 360 grader med bara en hand. Perfekt för aktiva föräldrar med händerna fulla! Basen använder även FlexiSpin-teknik som gör att du kan rotera basen i valfri bakåtlutad position. Ljus- och ljudindikatorer meddelar när bilbarnstol och bilbas är korrekt installerade.

  • Kan användas från födseln upp till ca 4 års ålder
  • Smart, inbyggt rotationssystem - rotera med en hand
  • FlexiSpin-teknik gör det möjligt att rotera basen i valfri bakåtlutad position
  • Ljus- och ljudindikatorer meddelar när bilbarnstol och bas är korrekt installerade


Copyright © 2009-2024 Baby V | E-post: kundservice@babyv.se
Standardvy | Byt till Mobil vy