Startsida / Bilbarnstolar / Joie i-Level Recline R129 babyskydd + bas
Joie i-Level Recline R129 babyskydd + basJoie i-Level Recline R129 babyskydd + basJoie i-Level Recline R129 babyskydd + bas
Joie i-Level Recline R129 babyskydd + bas

Produktinformation

Här får du ett paket med Joie I-Level recline babyskydd och Joie i-Base Encore isofixbas R129. Välj fritt vilka färger!

Babyskydd: 
Joie I-Level recline är ett babyskydd från nyfödd upp till 13 kg.Godkänd enligt den senaste säkerhetsstandarden i-Size. Babyskyddet är lutningsbart i 3 lägen både i bilen och på vagnen om den används som travelsystem.

Mjukt och ombonad spädbarnsinlägg för den nyfödda bebisen som sedan tas ur när barnet är äldre. Huvudstödet har 3 lager av patenterad foam Intelli-Fit™ som ger ett ultimat sidokrocksskydd. Mjukt och hållbart material som tåler att användas men som samtidigt är mjukt mot ditt barn. Nackstödet går att justera i flera olika lägen i takt med hur ditt barn växer.
Fristående sufflett som går att expandera så den täcker ännu mer. I-Level har en 3 punktsele som håller barnet på plats.

Inbyggt sidokrocksskydd i skalet. Babyskyddet har ett bärhandtag i lyxig läderimitation som matchar övriga detaljer på babyskyddet.

Till Joie I-Level Recline finns en isofixbas som fästs i bilen där babyskyddet bara klickas fast i basen. Basen har en platta som gör att babyskyddet går att rotera mot bildörren för enklare ur och isättning. När babyskyddet ska klickas i och tas ur basen så ska babyskyddet vara rättvänt i basen (bakåtvänt) för att den ska gå att lossa. Joie I-Level Recline går att fästa på de flesta barnvagnar med en adapter. Observera att babyskyddet inte går att montera i bilen utan isofixbasen.

Mått: L 72-116,5 cm, B 44 cm H 43-78 cm 
Vikt: 5,2 kg

Bas till bilen: 
Joie i-Base Encore är en isofix-bas testad enligt den nya säkerhetsstandarden i-Size.

Går att klicka på babyskyddet Joie i-Level Recline och därefter den bakåtvända bilstolen Joie i-Harbour. Du köper bara en bas och återanvänder den till nästa bilstol.

Basen har en roterande platta som gör det möjligt att rotera tillhörande bilstol mot bildörren. Fästs med isofix-fästen i bilen som går att reglera i flera steg för att passa olika bilar. Antirotationsplattan som sätts mot bilsätets ryggstöd har en kortare utformning för att ge ditt barn mer och bättre benutrymme.

Basen indikerar på en display när den är rätt installerad.

Vikt: 7 kg
Mått: längd 67 x bredd 40,8 x höjd 23 cm 



Copyright © 2009-2024 Baby V | E-post: kundservice@babyv.se
Standardvy | Byt till Mobil vy