Startsida / Paket / Bilstolspaket / Britax Römer Baby-Safe Core + vario isofixbas
Britax Römer Baby-Safe Core + vario isofixbasBritax Römer Baby-Safe Core + vario isofixbasBritax Römer Baby-Safe Core + vario isofixbas
Britax Römer Baby-Safe Core + vario isofixbas

Produktinformation

Här får du Britax Baby-safe Core tillsammans med vario isofixbas. Välj fritt färg på babyskyddet!

Babyskydd:

Baby-Safe Core i-Size kan användas från födseln upp till ca 15 månader (max 13 kg | 83 cm), hela tiden med samma mysiga komfort. Babyskyddet kan användas med Baby-Safe Core bas eller variobas 5Z eller med bilens säkerhetsbälte. Babyskyddet är godkänt enligt senaste säkerhetsstandarden i-Size.

Babyskyddet har det bästa skyddet, komforten och stödet med den specialanpassade insatsen för nyfödda. Kraftabsorberande skumdynor låter babyn ligga i ett bekvämare och mer ergonomiskt läge under sina första veckor.

Huvudstödet går att höja för att ge mer utrymme efterhand som din baby växer. Trepunktssele som är enkel att justera. Sufflett med SPF som skyddar mot sol och vind, både i bilen och i barnvagnen. Suffletten är lång och går att justera fristående från bärhandtaget.

Baby-Safe Core i-Size går bra att använda som Travelsystem tillsammans med flera barnvagnar. OBS! Adaptrar köps separat.

Babyskyddet fästs i bilen med bilens trepunktsbälte eller med Britax Römer Baby-Safe Core bas, eller Variobas 5Z. Basen underlättar vid tillfällen då du snabbt och smidigt vill kunna lyfta in och ut ditt sovande barn utan att riskera att väcka det. En indikator visar när basens stödben är rätt placerat genom att ändra färg från röd till svart. Basen förblir installerad i bilen och du klickar bara av och på babyskyddet efter behov.

En bilbarnstol ska tåla mycket, drycker kan råkas spillas ut och små barn kan lätt bli åksjuka. Därför har Baby-Safe Core i-Size ett överdrag som tål att tvättas i maskin, är mjukt och bekvämt samt dessutom väldigt enkelt att sätta på och ta av.

  • Långvarig komfort från födseln och upp till ca 15 månader (max 13 kg | 83 cm)
  • Lång sufflett med SPF som skyddar mot sol och vind
  • Lätt grepp pga att suffletten inte sitter fast i bärhandtaget
  • Specialanpassad insats för nyfödda
  • Bärhandtag med flera lägen
  • Kan klickas på de flesta barnvagnar (adaptrar köps separat) 

Rekommenderad ålder: från nyfödd till ca 15 månader (max 13 kg | 83 cm)
Godkänd enligt R129 (i-Size)
Vikt: 3,9 kg
Mått (höjd x bredd x djup): 61 x 44 x 64 cm

Isofixbas till bilen:

Basen är roterbar och låter dig vrida varje bilbarnstol 90 grader mot bildörren vilket gör det enkelt att sätta i och spänna fast barnet.

I bilar med lutande säten finns det en risk att barnets huvud tippar framåt, särskilt om det somnar i bilbarnstolen. Med vario bas 5Z kan du enkelt justera vinkeln på basen. Tack vare sex olika lutningslägen är det enkelt att skapa en mer ergonomisk, med fortfarande säker, position för barnet under alla bilturer.

Den justerbara rotationsbågen hjälper inte bara till att förhindra att bilbarnstolen tippar vid en olycka, utan den ger även det större barnet ökat benutrymme.

Vario bas 5Z installeras med bilens ISOFIX-fästen och basens stödben. Stödbenet indikerar när det är rätt placerat genom att ändra färg från röd till svart. Om stödbenet inte är korrekt installerat avger det ett hörbart pipande ljud.

Enkel att förvara i bilens bagageutrymme eller hemma då stödbenet kan vikas in under basen.

Passar till Britax Römer 5Z2, isense, Baby-Safe 3 och Baby-Safe core samt nästa bilstol Dualfix 5Z, Dualfix3 och Dualfix isense.



Copyright © 2009-2024 Baby V | E-post: kundservice@babyv.se
Standardvy | Byt till Mobil vy