Startsida / Paket / Bilstolspaket / Cybex Cloud Z2 i-Size + isofixbas T
Cybex Cloud Z2 i-Size + isofixbas TCybex Cloud Z2 i-Size + isofixbas TCybex Cloud Z2 i-Size + isofixbas T
Cybex Cloud Z2 i-Size + isofixbas T

Produktinformation

Här får du Cybex babyskydd Cloud Z2 i-Size tillsammans med basen isofixbas T i-Size. Välj fritt färg på babyskyddet!

Babyskydd:

Cybex Cloud Z2 i-Size är ett babyskydd för barn mellan 0-13 kg. Godkänd enligt nya säkerhetsstandarden i-Size. 

Unika säkerhetsfunktioner så som justerbart nackstöd i 11 positioner och sele som är integrerad och justeras automatiskt när nackstödet höjs. Utökat sidokrocksskydd (s.k. L.S.P system) absorberar kraften från en kollision från sidan. Ett perfekt babyskydd för prematurer och mycket små bebisar som har underutvecklade nackmuskler. Spädbarnsinlägg ingår och ger en mer liggande position för små barn. När barnet når en längd på 60 cm + kan du enkelt ta bort inlägget.

Sufflett med UVP50+ som ger skydd mot solen. Går att ställa i flera olika lägen och är fristående (dvs du behöver inte fästa suffletten i bärhandtaget).

När Cloud Z2-babyskyddet används tillsammans med Cybex isofix-bas T i-Size kan babyskyddet enkelt svängas mot bilens dörr och därmed förenkla för dig att lyfta barnet i och ur bilen, läs mer längre ner!

Går att reglera vinkeln på babyskyddet från halvliggande ner till helt plant liggläge. Nytt för Cloud T är att babyskyddet även går att vinkla även i bilen. (observera att det inte går att vinkla lika mycket som utanför bilen)

Babyskyddet går att använda som Travelsystem tillsammans med bl a Cybex barnvagnar.

Babyskyddet går att bälta fast med bilens trepunktsbälte alternativt tillhörande isofix-bas.

Med Cybex isofix-bas T i-Size till bilen klickar du enkelt på och av babyskyddet. Basen har en roterande platta som gör det möjligt att rotera babyskyddet i 180 grader ut mot bildörren. När barnet vuxit ur babyskyddet kan du återanvända basen till bilstol nummer två, den bakåtvända bilstolen som heter Cybex Sirona Z2 i-Size eller Cybex Sirona T för barn mellan 9-18 kg.

Mått: L 64,5 x B 44 x H 38-60 cm
Vikt: 4,6 kg
Skötselråd: går att ta av klädseln och tvätta i 30 grader

Isofixbas till bilen:
Cybex isofix-bas T i-Size är testad enligt den nya säkerhetsstandarden i-Size.
Går att klicka på babyskyddet Cloud T i-Size (0-13 kg) eller Cloud Z2 i-Size och därefter den bakåtvända bilstolen Sirona T i-Size (till ca 4 år). Du köper bara en bas och återanvänder den till nästa bilstol.

Basen har en roterande platta som gör det möjligt att rotera tillhörande bilstol i 180 grader ut mot bildörren. Fästs med isofix-fästen i bilen. Basen indikerar när den inte är rätt installerad. Nytt för T-basen är att du enkelt kan rotera tillhörande bilstol med hjälp av två större handtag, en på vardera sida om basen. 

Mått: L 66,5 x W 40,5 x H 36,5 cm
Vikt: 7,7 kg



Copyright © 2009-2024 Baby V | E-post: kundservice@babyv.se
Standardvy | Byt till Mobil vy