Startsida / Paket / Bilstolspaket / Britax Römer Dualfix M i-Size + Britax tillbehörspaket
Britax Römer Dualfix M i-Size + Britax tillbehörspaketBritax Römer Dualfix M i-Size + Britax tillbehörspaketBritax Römer Dualfix M i-Size + Britax tillbehörspaketBritax Römer Dualfix M i-Size + Britax tillbehörspaket
Britax Römer Dualfix M i-Size + Britax tillbehörspaket

Produktinformation

Här får du Britax Römer Dualfix M i-Size i valfri färg tillsammans med tillbehörspaket från Britax.

Bilbarnstol:

Britax Dualfix M i-Size är en bakåtvänd bilbarnstol som har 360 grader rotation vilket förenklar momentet att sätta barnet i bilbarnstolen. Med Dualfix M i-size många säkerhetsfunktioner garanteras en säker resa för barn upp till fyra år. Den har alla de säkerhetsfunktioner som man kan förvänta sig, så som ISOfix och 5-punktssele och är dessutom i-size godkänd. Bilbarnstolen innehåller numera SICT som ger ett överlägset sidokrocksskydd. Du kan vara säker på att ditt barn sitter tryggt, oavsett ålder eller storlek.Tvättbar klädsel som går snabbt att ta av utan att man behöver ta bort bältet vilket säkerställer att bältet alltid är korrekt monterat. Flera lutningslägen i bakåtvänt och framåtvänt läge för bästa komfort.

- Djupa, mjukt vadderade sidovingar
- Pivot Link-system som minskar barnets rörelse framåt
- Performance-axelvaddering som minskar barnets rörelse framåt vid krock
- Huvudstöd som kan justeras i höjdled och sele med enhandsjustering
- ISOFIX för den enkelt att montera i bilen
- 5-punktsbälte med enhandsjustering gör att du med precision kan justera bältet efter ditt barns storlek så att de kan sitta säkert oavsett typ av krock.
Installationsindikator bekräftar att stolen är korrekt monterad.

Rekommenderad ålder: 61 cm-105 cm, max 18 kg (ca 3 mån-4 år)
Vikt: 14,7 kg.
Höjd: 48 cm. Bredd: 44 cm. Djup: 74 cm.

Tillbehörspaket:

Britax tillbehörspaket med baksätesspegel, sparkskydd och solskydd i ett!

Ingår i paketet: Britax sparkskydd som är ett bakåtvänt sparkskydd som skyddar sätet mot smuts och slitage från barnets skor. Skyddet är utrustat med två fickor och kan låsas med kardborreband. Passar både bilbarnstolar med eller utan isofix fästen. Britax baksätesspegel som gör att man enkelt kan hålla koll på barnet i baksätet från förarplatsen. Britax solskydd i 2-pack till bilens fönster.



Copyright © 2009-2024 Baby V | E-post: kundservice@babyv.se
Standardvy | Byt till Mobil vy