Startsida / Paket / Bilstolspaket / Britax Römer Baby-Safe3 i-Size babyskydd + flexbas
Britax Römer Baby-Safe3 i-Size babyskydd + flexbasBritax Römer Baby-Safe3 i-Size babyskydd + flexbas
Britax Römer Baby-Safe3 i-Size babyskydd + flexbas

Produktinformation

I detta paket får Britax Römer Baby-Safe3 i-Size babyskydd i valfri färg samt en tillhörande flexbas.

Babyskydd:
Baby-Safe3 i-Size kan användas från födseln upp till ca 15 månader (max 13 kg | 83 cm), hela tiden med samma mysiga komfort. Spädbarnsinsatsen garanterar en ergonomisk position och optimal säkerhet för din nyfödda baby. Babyskyddet är godkänt enligt senaste säkerhetsstandarden i-Size.

Den patenterade integrerade lutningsmekanismen ger ett planare, mer ergonomiskt sittläge för den nyfödda babyn, och i takt med att barnet växer justeras lutningen till ett mer upprätt läge. Huvudstödet är enkelt att höja för att ge mer utrymme efterhand som din baby växer. Fempunktssele för maximal säkerhet för ditt barn som är enkel att justera med en hand. Sufflett med SPF 50+  skyddar mot sol och vind, både i bilen och i barnvagnen.

Baby-Safe3 i-Size går bra att använda som Travelsystem tillsammans med flera barnvagnar (CLICK & GO). OBS! Adaptrar köps separat.

Babyskyddet fästs i bilen med bilens trepunktsbälte eller med Britax Römer iSense flexbas. Flexbasen underlättar vid tillfällen då du snabbt och smidigt vill kunna lyfta in och ut ditt sovande barn utan att riskera att väcka det. En indikator visar när basens stödben är rätt placerat genom att ändra färg från röd till svart. Stödbenet kommer dessutom att avge ett hörbart pipande ljud om det inte är korrekt installerat.

Rotationsfunktionen på basen låter dig även vrida babyskyddet mot den öppna bildörren. Basen förblir installerad i bilen och du klickar bara av och på babyskyddet efter behov. När babyskyddet installeras på flexbasen eller på barnvagnen får du ett hörbart klickande ljud vid korrekt installation.

En bilbarnstol ska tåla mycket, drycker kan råkas spillas ut och små barn kan lätt bli åksjuka. Därför har Baby-Safe3 i-Size ett extraöverdrag som tål att tvättas i maskin, är mjukt och bekvämt samt dessutom väldigt enkelt att sätta på och ta av.

  • Långvarig komfort från födseln och upp till ca 15 månader (max 13 kg | 83 cm)
  • Maximal smidighet med den roterbara basen Flexbas iSense
  • Patenterad teknik för ett planare sittläge - bästa kombinationen av säkerhet och komfort
  • Sufflett med SPF 50+, skyddar mot sol och vind
  • Bärhandtag med flera lägen
  • Kan klickas på de flesta barnvagnar (adaptrar köps separat) 

Rekommenderad ålder: från nyfödd till ca 15 månader (max 13 kg | 83 cm)
Godkänd enligt R129 (i-Size)
Vikt: 4,6 kg
Mått (höjd x bredd x djup): 58 x 44 x 67 cm

Bas till bilen: 

Basen är roterbar och låter dig vrida varje bilbarnstol 90 grader mot bildörren vilket gör det enkelt att sätta i och spänna fast barnet.

I bilar med lutande säten finns det en risk att barnets huvud tippar framåt, särskilt om det somnar i bilbarnstolen. Med Flexbas 5Z kan du enkelt justera vinkeln på basen. Tack vare sex olika lutningslägen är det enkelt att skapa en mer ergonomisk, med fortfarande säker, position för barnet under alla bilturer.

Den justerbara rotationsbågen hjälper inte bara till att förhindra att bilbarnstolen tippar vid en olycka, utan den ger även det större barnet ökat benutrymme.

Flexbas 5Z installeras med bilens ISOFIX-fästen och basens stödben. Stödbenet indikerar när det är rätt placerat genom att ändra färg från röd till svart. Om stödbenet inte är korrekt installerat avger det ett hörbart pipande ljud.

Enkel att förvara i bilens bagageutrymme eller hemma då stödbenet kan vikas in under basen.



Copyright © 2009-2024 Baby V | E-post: kundservice@babyv.se
Standardvy | Byt till Mobil vy