Startsida / Paket / Bilstolspaket / Nuna Todl Next bilbarnstol + isofixbas
Nuna Todl Next bilbarnstol + isofixbasNuna Todl Next bilbarnstol + isofixbasNuna Todl Next bilbarnstol + isofixbasNuna Todl Next bilbarnstol + isofixbasNuna Todl Next bilbarnstol + isofixbas
Nuna Todl Next bilbarnstol + isofixbas

Produktinformation

Här får du en komplett bakåtvänd bilbarnstol med isofixbas till bilen. Välj fritt vilken färg du önskar på bilstolen.

Nuna Todl Next bakåtvänd bilstol från nyfödd upp till 105 cm (19 kg). Tillsammans med Nuna Next isofix är bilstolen roterbar i 360 grader, vilket gör att du enkelt kan snurra stolen mot bildörren så du enklare kan sätta i och ta ur barnet ur stolen. Bilstolen är godkänd enligt den senaste säkerhetsstandarden i-Size. Todl Next går endast att fästa i bilen med tillhörande isofix-bas.

Todl Next är lutningsbar i 5 lägen och går att luta under färd. Nackstödet är justerbart i 6 lägen och växer med ditt barn. Bilstolen har inbyggda bälteshållare som håller selen åt sidan när du ska ha i ditt barn i bilstolen. Nackstödet är i memory foam för bästa komfort för ditt barn.

Todl Next har en förstärkning i stål och högkvalitativ plast som tar upp en stor del av kraften vid en kollision. Selen indikerar grönt när den är rätt isatt. När bilbarnstolen ska klickas i och tas ur basen så ska stolen vara rättvänt i basen (bakåtvänt) för att den ska gå att lossa.

  • Spädbarnsinlägg i merino ull och Tencel fiber. Huvudstöd memory foam som enkelt kan tas ur
  • Extra sidokrocksskydd som monteras på den sida som är närmast dörren.
  • Textilier i blandning av bambu, merinoull och tencel fiber

Mått: L 55 cm, B 44 cm, H 57 cm

Vikt utan bas: 6,74 kg
Vikt med bas: 14,3 kg

Isofixbas:
Nuna Isofix-baz Next i-Size är testad enligt den nya säkerhetsstandarden i-Size.

Går att klicka på babyskydden Pipa Next och Arra Next (0-13 kg) och därefter den bakåtvända bilstolen Todl Next (till ca 4 år). Du köper bara en bas och återanvänder den till nästa bilstol.

Basen har en roterande platta som gör det möjligt att rotera tillhörande bilstol i 180 grader ut mot bildörren. Fästs med isofix-fästen i bilen med 10 olika positioner så att den ska passa bra i din bil. Antirotationsplattan som sätts mot bilsätets ryggstöd är utformad för att ge ditt barn mer och bättre benutrymme.

Basen indikerar på en display när den är rätt installerad.



Copyright © 2009-2024 Baby V | E-post: kundservice@babyv.se
Standardvy | Byt till Mobil vy