Startsida / Paket / Bilstolspaket / Nuna Arra Next babyskydd + bas
Nuna Arra Next babyskydd + basNuna Arra Next babyskydd + basNuna Arra Next babyskydd + basNuna Arra Next babyskydd + basNuna Arra Next babyskydd + bas
Nuna Arra Next babyskydd + bas

Produktinformation

Här får du Nuna Arra Next babyskyddet som är lutningsbart både i bilen och utanför. Ingår i paketet tillhörande isofixbas till bilen. Välj fritt färg på babyskyddet.

Babyskydd:
Nuna Arra Next är ett babyskydd från nyfödd upp till 13 kg. Godkänd enligt den senaste säkerhetsstandarden i-Size. Babyskyddet är lutningsbart i 3 lägen både i bilen och på vagnen om den används som travelsystem.

Spädbarnsinlägg som ger support och är ombonande för den minsta bebisen, kan sedan tas ur när barnet är större. Huvudstödet är i memory foam och går att justera i 7 olika höjdlägen med bara ett enhandsgrepp. Fristående sufflett med en extra solkeps som täcker en stor del av babyskyddet. Ventilationslucka baktill i suffletten som fästs med tyst magnet. Arra Next har en 3 punktsele som håller barnet på plats.

Inbyggt sidokrocksskydd i skalet. Babyskyddet har ett bärhandtag i lyxig läderimitation och spädbarnsinlägg av merinoull och TENCEL™ fiber från FSC-certifierad cellulosa.

Till Nuna Arra Next finns en isofixbas som fästs i bilen där babyskyddet bara klickas fast i basen. Basen har en platta som gör att babyskyddet går att rotera mot bildörren för enklare ur och isättning. När babyskyddet ska klickas i och tas ur basen så ska babyskyddet vara rättvänt i basen (bakåtvänt) för att den ska gå att lossa. Arra Next går att fästa på Nuna’s barnvagnar och flera andra med en adapter. Observera att babyskyddet inte går att montera i bilen utan isofixbasen som köps separat.

Mått: L 64-77 cm, B 43 cm H 59 cm 
Vikt: 3,5 kg

Isofixbas till bilen:
Nuna Isofix-baz Next i-Size är testad enligt den nya säkerhetsstandarden i-Size.

Går att klicka på babyskydden Pipa Next och Arra Next (0-13 kg) och därefter den bakåtvända bilstolen Todl Next (till ca 4 år). Du köper bara en bas och återanvänder den till nästa bilstol.

Basen har en roterande platta som gör det möjligt att rotera tillhörande bilstol i 180 grader ut mot bildörren. Fästs med isofix-fästen i bilen med 10 olika positioner så att den ska passa bra i din bil. Antirotationsplattan som sätts mot bilsätets ryggstöd är utformad för att ge ditt barn mer och bättre benutrymme.

Basen indikerar på en display när den är rätt installerad.



Copyright © 2009-2024 Baby V | E-post: kundservice@babyv.se
Standardvy | Byt till Mobil vy