Startsida / Paket / Bilstolspaket / Cybex Sirona T i-Size med isofixbas
Cybex Sirona T i-Size med isofixbasCybex Sirona T i-Size med isofixbasCybex Sirona T i-Size med isofixbasCybex Sirona T i-Size med isofixbas
Cybex Sirona T i-Size med isofixbas

Produktinformation

Här får du Cybex Sirona T i-Size med Cybex isofix-bas T i-Size i valfri färg.

Babyskydd:
Cybex Sirona T i-Size bakåtvänd bilstol från nyfödd upp till 105 cm (ca 4 år). Tillsammans med Cybex Isofix-bas T i-size är bilstolen roterbar i 360 grader, vilket gör att du enkelt kan snurra stolen mot bildörren så du enklare kan sätta i och ta ur barnet ur stolen. Godkänd enligt den senaste säkerhetsstandarden i-Size och har utökat sidokrocksskydd.
Sirona T i-Size fästs med isofix-fästen och indikerar när bilstolen är rätt monterad. OBS krävs bas för att fästa fast bilstolen i bilen.

Höj och sänkbart huvudstöd i 12 olika steg som växer med ditt barn. Sirona T i-Size har 5 olika vilolägen som enkelt justeras med ett enhandsgrepp. Spädbarnsinlägg ingår. Bilstolen har inbyggda bälteshållare som håller selen åt sidan när du ska ha i ditt barn i bilstolen.

Med Sirona T i-Size kan du rotera bilstolen på basen även när bilstolen är i viloläge.
Nyhet för Sirona T:

Meshtyg i sitsen som ventilerar
Plustygerna har dessutom en fällbar solsufflett som skyddar mot solen

Sirona T går även att använda tillsammans med den äldre basen "Cybex bas Z2" men då får du inte med den nya uppdaterade funktionen att kunna rotera stolen även i lutningsläget.

Mått: L 71,5 x B 43 x H 68 cm
Vikt: 15 kg

Isofixbas:
Cybex isofix-bas T i-Size är testad enligt den nya säkerhetsstandarden i-Size.
Går att klicka på babyskyddet Cloud T i-Size (0-13 kg) och därefter den bakåtvända bilstolen Sirona T i-Size (till ca 4 år). Du köper bara en bas och återanvänder den till nästa bilstol.

Basen har en roterande platta som gör det möjligt att rotera tillhörande bilstol i 180 grader ut mot bildörren. Fästs med isofix-fästen i bilen. Basen indikerar när den inte är rätt installerad. Nytt för T-basen är att du enkelt kan rotera tillhörande bilstol med hjälp av två större handtag, en på vardera sida om basen. 

Mått: L 66,5 x W 40,5 x H 36,5 cm
Vikt: 7,7 kg



Copyright © 2009-2024 Baby V | E-post: kundservice@babyv.se
Standardvy | Byt till Mobil vy