Startsida / Paket / Barnvagnspaket / Babyzen Yoyo² liggvagn
Babyzen Yoyo² liggvagnBabyzen Yoyo² liggvagn
Babyzen Yoyo² liggvagn

Produktinformation

Här får du Babyzen Yoyo² chassi + färgklädsel med liggbas. Välj fritt färg på chassit och klädseln.

Chassi:

Babyzen Yoyo² är världsberömd för sin magiska hopfällning och för hur liten den kan bli. Babyzen Yoyo² är en av de mest kompakta vagnarna på marknaden, mäter endast 52 x 44 x 18 cm, och var den första vagnen som rymdes inom ramen för IATAs rekommendationer för handbagage på flyget.

Babyzen Yoyo² med en maxvikt på 22 kg och en stor och rymlig varukorg som klarar 5 kg last. Perfekt att ha med som handbagage på flygplan. Väska och axelrem ingår! Chassit har lyxig läderimitation på körhandtaget.

Babyzen Yoyo² fungerar från nyfödd med liggdel och med kompatibel bilstol. Efter 6 månader byter du klädsel på chassit till sittdel och använder vagnen upp till småbarnsålder (maxvikt 22 kg). Yoyo² är perfekt för stadsfamiljen och smidig för resenären.

Mått ihopfälld: 52 x 44 x 18 cm
Vikt: 6,2-6,8 kg beroende på utförande

Liggdel:

Liggdel till din Babyzen Yoyo+ eller Yoyo².
Till skillnad från liggdelsklädseln som även den kan köpas till Yoyo vagnen så klickas enkelt liggdelen på och av vagnen och kan enkelt bäras med sig. 
Liggdelen väger endast 3 kg och går att montera ner för att ta minimal plats vid förvaring. Ingår en tjock madrass som andas. Ett stabilt skal och medföljande liggdelslock håller ditt barn tryggt och ombonat. 


Copyright © 2009-2024 Baby V | E-post: kundservice@babyv.se
Standardvy | Byt till Mobil vy