Startsida / Barnvagnar / Duovagn / Allroundvagnar / Emmaljunga Alu S Flat duovagn 2024, outdoor black
Emmaljunga Alu S Flat duovagn 2024, outdoor blackEmmaljunga Alu S Flat duovagn 2024, outdoor blackEmmaljunga Alu S Flat duovagn 2024, outdoor black
Emmaljunga Alu S Flat duovagn 2024, outdoor black
Denna artikel går endast att hämta och köpa i vår butik eller online hos Emmaljunga

Produktinformation

Emmaljunga Alu S kan jämföras med Emmaljungas tidigare storsäljare Super Viking. Ett klassiskt chassi med luftfyllda hjul. Alu S är en stabil vagn och passar den familj som vill ha en rejäl duovagn med stora hjul som lätt tar sig fram överallt.

Sittdelen är klassiskt utformad och går att vinkla i flera olika lägen från upprätt till plant liggläge. Frambåge ingår som barnet kan hålla händerna på, är beklädd med läderimitation och går enkelt att torka av. Höjden på ryggstödet varierar från sittande till liggande. I sittläget är höjden 49 cm, när sittdelen fälls ner till fullt liggläge aktiveras en Safe Frame som skyddar barnets huvud. Ligglängden blir då ca 89 cm. 5-punktssele som enkelt fästs med magnet och hittar låset själv. Delbar i 5 delar. Långt fotstöd som är avtorkningsbart efter smutsiga skor. Lång sufflett tillverkad för vårt skandinaviska klimat. Tygerna är i flera lager och det är ingen risk att det blåser igenom suffletten. Förlängningsbar och täcker väldigt väl även när barnet är i liggläge. Ventilationslucka baktill för bättre luftgenomströmning under varma dagar.

Emmaljungas vagnar är tillverkade i HYDRO REDUXA- aluminium som har en väldigt låg koldioxidpåverkan och är ett mer miljövänligt materialval. Tygerna på Emmaljungas vagnar har en väldigt hög ljusäkthet tack vare Dope-Dye metoden där fibrerna i tråden färgas redan innan tråden sedan blir till ett helt tyg. Den här metoden minskar vattenförbrukningen vid färgning med upp till 80%. Emmaljunga tar ansvar för miljön, har ett eget slutet vattensystem och all el som förbrukas är grön och kommer från sol- och vattenkraft.

  • Enkel att fälla ihop
  • Perfekt allroundvagn med sina stora hjul
  • Framhjul 23 cm i diameter, bakhjul 31 cm i diameter
  • Luftfyllda hjul med grovt mönster
  • Rymlig varukorg
  • Knäledshandtag för att få rätt vinkel för händerna
  • Chassit är lätt att fälla ihop
  • Mjuk fjädring

Mått & vikt:
Mått klassisk sittdel:
höjd på ryggstödet i sittläge: 49 cm
invändig bredd på sittdelen: 30 cm
invändigt djup på sittdelen: 26 cm
längd på fotstödet: 30 cm
Vikt: 5,4 kg

Mått liggdel:
invändig bredd: 34 cm
invändigt längd: 76 cm
Vikt: 4,5 kg

Mått chassi:
utan hjul: längd 80 cm, bredd 48 cm, höjd 18 cm
Styreshöjd (lägsta-högsta): 85 - 109 cm
Vikt med hjul: 10,8 kg

Färg: outdoor black (svart med bruna leatherette detaljer)



Copyright © 2009-2024 Baby V | E-post: kundservice@babyv.se
Standardvy | Byt till Mobil vy