Stäng
Startsida / Paket / Barnvagnspaket / Stokke Scoot sittvagn + liggdel, valfri färg
Stokke Scoot sittvagn + liggdel, valfri färgStokke Scoot sittvagn + liggdel, valfri färg
Stokke Scoot sittvagn + liggdel, valfri färg

Produktinformation

Här får ni Stokke Scoot sittvagn, liggdel och sufflett till kanonpris!
Tänk på att du använder samma sufflett till sitt- och liggdel.

Stokke Scoot V3 är en lätt och smidig barnvagn med sittdel som du kan ha vänd mot dig eller framåtvänd, regnskydd och myggnät ingår. Välj en sufflett i färg som passar dig!

Stokke Scoot V3 är mycket kompakt ihopfälld, går att fälla ihop med sitsen vänd åt båda håll. Mjuk fjädring och skumfyllda hjul, de främre svängbara (låsbara), för optimal körkänsla. Komplettera med Stokke Scoot softbag för att använda vagnen direkt från barnets födsel.

Körhandtag som är justerbart med hjälp av vikleder, passar även de längsta förarna. Sittdelen är placerad högt på barnvagnens chassi vilket gör att du kommer nära ditt barn. Sittdel med generös sufflett. Säkerhetssele. Ryggstödet går att justera i tre olika vinklar, varav det lägsta är fullt viloläge, i både bakåtvänt och framåtvänt läge. Hårt fotstöd som monteras direkt på chassit i två olika höjder både i framåt- och bakåtvänt läge. Rymlig varukorg som är lätt att komma åt från alla håll.

Regnskydd och myggnät ingår. 3 års garanti om du registrerar din vagn på Stokkes hemsida.

Vikt chassi: 9 kg
Vikt komplett sittvagn: 12,8 kg
Sittdel godkänd för max: 15 kg
Mått ihopfälld (BxHxD): 55x37x71 cm

Liggdel:

Praktisk liggdel som gör att du kan använda din Stokke Scoot som liggvagn från födsel. Robusta bärhandtag för att man tryggt och säkert ska kunna bära liggdelen. Ficka för förvaring av bärhandtag.

Mått:
längd 74 cm
bredd 34 cmCopyright © 2009-2018 Baby V | E-post: kundservice@babyv.se
Standardvy | Byt till Mobil vy