Stäng
Startsida / Barnvagnar / Tillbehör barnvagn / Ståbrädor / Bumprider ståbräda + Bumprider Seat+, svart
Bumprider ståbräda + Bumprider Seat+, svartBumprider ståbräda + Bumprider Seat+, svart
Bumprider ståbräda + Bumprider Seat+, svart

Produktinformation

Här får du en universal ståbräda och passande sits från Bumprider i ett smidigt paket!

Ståbräda:
Bumprider är förmodligen den mest universala och anpassningsbara ståbrädan på marknaden idag. Den balanserade fjädringstekniken ger en jämn och mjuk gång, även på ojämnt underlag. Bumprider är utformad för att passa alla barnvagnstyper tack vare dess universala fästsystem som nästan har oändliga inställningsmöjligheter. Bumprider är lämplig för barn från 2 till 5 års ålder och upp till 20kg. Bumprider är utrustad med snabbfästen för enkel av- och påkoppling på din vagn, inga verktyg behövs. Eftersom Bumprider passar alla typer av barnvagnar, slipper du byta ståbräda när du byter vagn.

Maxbelastning: 20 kg
Färg: svart

Sits:
Bumprider Seat+ fästs på din Bumprider ståbräda. Sitsen går att höja i flera lägen och är mjuk och skön för barnet att sitta på. Själva sitsen har fjädring för en mjuk åktur även på skumpigt underlag! Sitsen går att ta av och vända så att barnet antingen sitter vänt in mot vagnen eller vänd ut mot dig som kör vagnen.

Bumprider Seat+ är designad och testad i Sverige. Testad enligt Europeisk standard: EN 1888 av Sveriges Tekniska Forskningsinstitut och Internationella SGS Group.

Färg: svartCopyright © 2009-2020 Baby V | E-post: kundservice@babyv.se
Standardvy | Byt till Mobil vy