Startsida / Barnvagnar / Sulky (framåtvänd sittdel) / Twistshake Tour sulky + tillbehör
Twistshake Tour sulky + tillbehör
Twistshake Tour sulky + tillbehör

Produktinformation

Här får du Twistshake Tour sulky tillsammans med footsack och dyna.

Twistshake Tour Sulky är en stilren och smidig cityvagn, inspirerad av de senaste trenderna. Det är en barnvagn som ger extra komfort åt både dig och ditt barn då den är exceptionellt lättmanövrerad med mjuk fjädring på samtliga hjul. Punkteringsfria hjul. Twistshake Tour är en idealisk sulky för en urban livsstil. 

Med smart design och låg vikt på endast 7 kg viker du enkelt ihop Twistshake Tour utan att behöva ta bort sittdelen och bär den sedan i ett smart handtag, perfekt när du är på resa. 

Stanna och titta på omgivningen med ditt barn enkelt genom att klicka i och ur bromsen som du hittar i en centrerad platta mellan bakhjulen.

Sitsen på Twistshake Tour sulky har trots sin kompakta utformning en bred ryggtavla som ger ditt barn extra utrymme med gott om plats, så även under vinterhalvåret då det krävs varmare kläder. Ryggstödet på sulkyn har ett mjukt innerfoder för en skönare känsla för ditt barn. Steglöst och ställbart ryggstöd. Frambåge ingår. 

Suffletten är stilren och enkel att fälla ner och upp i ett enhandsgrepp. Det finns ett titthål så att du kan känna dig trygg med att se ditt barn när du kör. 

Tour sulky från Twistshake har fullt liggläge. Justerbart fotstöd. Varukorgen undertill klarar upp till ca. 3 kg och rymmer allt från viktiga förnödenheter och inköp på din promenad.

Sulkyn har säkerhetssele som är justerbar i tre höjdlägen och är lämplig för barn upp till 22 kg. Rekommenderas från 6 månader.  

För den optimala åkturen finns det flera smarta tillbehör att köpa till Twistshake Tour sulky. Komplettera gärna med mobilhållare, mugghållare, regnskydd och myggnät.

Vikt: 7 kg
Maxvikt: 22 kg
Material: 
Barnvagn – 100% vattenavstötande polyester
Handtag – 100% slitstarkt EVA
Mått hopfälld: Längd: 61 cm, bredd: 51 cm, djup: 36 cm


Copyright © 2009-2024 Baby V | E-post: kundservice@babyv.se
Standardvy | Byt till Mobil vy