Startsida / Paket / Möbelpaket / Stokke Nomi matstol + babyset
Stokke Nomi matstol + babysetStokke Nomi matstol + babysetStokke Nomi matstol + babyset
Stokke Nomi matstol + babyset

Produktinformation

Här får du Stokke Nomi matstol och Stokke Nomi babyset. Välj fritt vilka färger!

Matstol:
Stokke Nomi matstol kan användas från födseln. Med smidig, verktygsfri justering erbjuder den en lekfull design och en bekväm sittplats för alla åldrar. Stabilt fotstöd som ger barnet stöd och komfort. Tack vare den låga vikten är den lätt och enkel att flytta eller hänga upp på bordet för rengöring.
Den unika stommen ger barnmatstolen styrka, hållbarhet och flexibilitet. Massiv konstruktion och europeiskt träslag som klarar en belastning på upp till 150 kg. 

Peter Opsvik har designat Nomi baserat på samma idé som Tripp Trapp stolen; att måltiderna kan bli mer avslappnade och interaktiva, och att barn har lättare att koncentrera sig på aktiviteterna runt bordet när den fysiska miljön har anpassats efter deras storlek och behov.

Storlek: H 83,5 cm, B 52 cm, D 59 cm
Maxvikt: 150 kg

Babyset: 
Precis som en skyddande arm runt ditt barn erbjuder Stokke Nomi Babyset ditt barn komfort och stöd när den lär sig att sitta, samtidigt som det ger rörelsefrihet. Babysetet klickas enkelt på plats, först under sitsen och sedan på ryggstödet. De rundade, organiska konturerna skapar en bekväm barnmatstol med obegränsad rörlighet – vilket är utmärkt för småbarns utveckling när de utforskar, smakar och interagerar vid matbordet.

HÄNVISNING: Kontrollera alltid att Stokke Nomi Babyset är ordentligt fastsatt på ryggstödet och sitsen genom att dra det i motsatt riktning innan du använder det.

Rekommenderad ålder: från ca 6 - till 36 månader
Mått: 22 x 23 x 29 cm



Copyright © 2009-2024 Baby V | E-post: kundservice@babyv.se
Standardvy | Byt till Mobil vy