Stäng
Startsida / Paket / Möbelpaket / Stokke Steps matstol + babysits + bricka, valfri färg
Stokke Steps matstol + babysits + bricka, valfri färgStokke Steps matstol + babysits + bricka, valfri färg
Stokke Steps matstol + babysits + bricka, valfri färg
Bästa matstol 2020

Produktinformation

Köp paketet med den fina Stokke Steps matstolen och babysits och bricka! Välj själv vilken färg ni önskar!

Matstol:
Stolen Stokke Steps är en barnstol i skandinavisk design som kan användas redan från nyfödd om den används tillsammans med Stokke Bouncer babysitter. Den är ergonomisk, bekväm och funktionell och är den perfekta matstolen från dag ett. 

From 0 år kan stolen användas tillsammans med Stokke Bouncer som är enkel att montera på stolen, indikatorer försäkrar att babysittern är korrekt monterad.
From ca 6 mån kan stolen användas tillsammans med Stokkes babysits som både är ergonomisk, komfortabel och säkerställer att ditt barn sitter korrekt.
From ca 3 års ålder kan barnet sitta på egen hand i stolen och det justerbara fotstödet garanterar att ditt barn sitter bekvämt. Fotstödet underlättar även för ditt barn att ta sig upp i stolen på egen hand!

Babysits:
Babysits till din Stokke Steps-matstol. Montera babysitsen på din barnstol för användning från ca 6 månader. Sitsen är ergonomisk, komfortabel och säkerställer att ditt barn har en korrekt sittställning. Säkerhetssele ingår.

Matstolsbricka: 
Matbricka till din Stokke Steps babysits som ger ditt barn en helt egen yta att äta eller leka på. Klickas enkelt fast på babysitsen.Copyright © 2009-2020 Baby V | E-post: kundservice@babyv.se
Standardvy | Byt till Mobil vy