Stäng
Startsida / Paket / Bilstolspaket / Maxi-Cosi Pebble babyskydd + Familyfix XP isofixbas 0-13 kg
Maxi-Cosi Pebble babyskydd + Familyfix XP isofixbas 0-13 kgMaxi-Cosi Pebble babyskydd + Familyfix XP isofixbas 0-13 kg
Maxi-Cosi Pebble babyskydd + Familyfix XP isofixbas 0-13 kg
Bästa babyskydd 2019

Produktinformation

Här får du Maxi-Cosi Pebble babyskydd och Familyfix XP isofixbas till paketpris!

Babyskydd:
Maxi-Cosi Pebble är ett babyskydd för barn mellan 0 - ca 12 månader (max 13 kg).

Pebble ger hög komfort och förenklar hur man sätter barnet i stolen. Pebble väger endast 4,1 kg och fungerar tillsammans med de flesta barnvagnar på marknaden. Utrustad med sidoskydd och extra stoppning. Babyskyddet kan monteras med bilens säkerhetsbälte (trepunktsbälte) eller någon av baserna EasyBase 2, Familyfix och FamilyFix XP (ej Easyfix). Produkten är prisbelönt för design och enkelhet i hanteringen. Mjuka knappar håller selen åt sidan när du sätter i barnet. Pebble har ett förbättrat bältessystem som automatiskt ställer sig i ett utspärrat läge när du låst upp bältet. Du justerar också längden på bältena utan att behöva trycka på någon justeringsknapp. Axelremmarna kan justeras i flera olika höjdlägen med ett enkelt handgrepp på baksidan av babyskyddet. Inbyggt solskydd är integrerat i babyskyddet som enkelt fälls ut eller viks undan vid behov. Sätets djup kan anpassas efter babyn i takt med att den växer. Stöddynor ger extra stöd åt huvud och rygg. Gungfunktion när den står på golvet. Bärhandtaget går att justera i tre olika lägen. Pebble är anpassad för handbagagemåtten på flygplan.

Rekommenderad ålder: från nyfödd till ca 12 månader
Godkänd enligt ECE R44 rev 04, barn från 0-12 månader max 13 kg
Vikt: 4,1 kg

Bas:
Maxi-Cosi Familyfix XP bilbas monteras i bilen med hjälp av isofix. Kompatibel med Maxi-Cosi Rock, Pebble, Pebble Plus och Pearl One/XP/Pro, så kan alltså användas för bakåtvänt åkande från barnets födsel upp till ca 4 års ålder. Godkänd enligt senaste säkerhetsstandarden iSize.

Installeras i bilen med hjälp av isofix och inbyggt stödben. Korrekt eller inkorrekt installation av basen och av tillhörande babyskydd alternativt bilbarnstol syns och signaleras direkt på basen med hjälp av både ljus- och ljudindikator. Mycket användarvänlig.Copyright © 2009-2020 Baby V | E-post: kundservice@babyv.se
Standardvy | Byt till Mobil vy