Startsida / Paket / Bilstolspaket / Axkid One 2 bakåtvänd isofixstol + sparkskydd
Axkid One 2 bakåtvänd isofixstol + sparkskydd
Axkid One 2 bakåtvänd isofixstol + sparkskydd

Produktinformation

Här får du Axkid One 2 bakåtvänd isofixstol tillsammans med sparskydd deluxe.

Bilstol:

Axkid One 2 är en extremt säker och lättinstallerad bilbarnstol i lättviktsmaterial som kan användas bakåtvänd ändå tills ditt barn är 7 år. Det gör den unik, då det är den enda bakåtvända bilbarnstolen med ISOFIX på marknaden som är godkänd enligt i-Size reglementet och plustestad upp till 125 cm och 23 kg (ca 7 år). Detta innebär att ditt barn kan åka bakåtvänt upp till 3 år längre jämfört med existerande ISOFIX stolar som finns på marknaden. Bakåtvänt är det överlägset säkraste sättet för barn att åka hela vägen upp till 6-7 års åldern. Ju längre ditt barn åker bakåtvänt desto bättre! 

Nytt för Axkid One 2:
- Smidigare bältesdragning med mindre friktion
- Ventilationshål och bättre passform för inlägget 0-3 år
- Förbättrad passform i tyget
- Fler än 150 uppdateringar

Den nya och unika designen i härdat aluminium och stål skapar ett skyddande ramverk åt ditt barn. Stolens chockabsorberande material ser till att sprida krafterna optimalt vid en eventuell olycka för att skydda ditt barn på bästa sätt. Liksom andra Axkid-stolar är One 2 utrustad med extra sidokrockskydd kallat ASIP, vilket ytterligare skyddar barnet vid en krock från sidan. Bilbarnstolen innehåller mindre plast och väger 30% mindre än motsvarande stolar på marknaden. One väger strax under 10 kg.

Söker du en ISOFIX-bilbarnstol med bra benutrymme för såväl barn som föräldrar? Då har du hittat rätt. Axkid One 2 är monterad på skenor och tack vare det kan stolen skjutas fram och tillbaka med hjälp av bara en hand upp till 28 cm, eller 11 cm i åkläge. Det skapar ett överlägset benutrymme och stolen är rymlig så att även de äldre barnen sitter bekvämt hela vägen upp till ca 7 års ålder. Om du ska skjutsa någon annan vuxen är det också enkelt att ge mer plats till passageraren i framsätet utan att montera ut stolen. 

Stolen är utrustad med ett smidigt Sleepwell System som gör det enkelt att ställa in vinkeln på stolen även efter installation. Axkid One 2 går att vinkla i 42 grader som ger barnet en bekväm position oavsett ålder. Den är utrustad med 5 punktssele och har 12 olika lägen för nackstödet. Ventilationshål försäkrar även att ditt barn håller en behaglig temperatur i stolen. Med andra ord, komfort hela vägen!

Snabb och säker installation på 30 sekunder. Med Axkid One 2 behöver du inte vara orolig att du installerat bilbarnstolen på fel sätt. Stolen installeras enkelt med sex självförklarande steg och en självåtdragnde antirotationsbåge med audiella hjälpmedel som ”berättar” när stolen sitter korrekt mot sätet. 

- Bakåtvänd upp till ca 7 år
- ISOFIX-fästen
- Bäst benutrymme i klassen
- Steglös lutning
- Snabb installation på 30 sekunder
- Skjutbar med en hand
- 5-punktssele
- Justerbart nackstöd med 12 olika lägen
- Extra sidokrockskydd - ASIP
- Ventilationssystem i sätet

Skötselråd: klädseln kan tvättas i 30°

Rekommenderad ålder: ca 6 mån-7 år 
Rekommenderad längd:
61-125 cm
Maxvikt:
23 kg
Vikt:
10 kg
Mått (B x H x D):
44 x 76 x 54 cm

Sparkskydd:

Ett vadderat sparkskydd för att skydda sätena mot smuts och slitage. Med två förvaringsfack och hållare för surfplatta. Fungerar både för bilbarnstolar med eller utan ISOFIX. Kan användas i både fram- och baksäte.



Copyright © 2009-2024 Baby V | E-post: kundservice@babyv.se
Standardvy | Byt till Mobil vy