Startsida / Paket / Bilstolspaket / Britax Römer bilstolspaket baby-safe3, dualfix 3 & flexbas
Britax Römer bilstolspaket baby-safe3, dualfix 3 & flexbasBritax Römer bilstolspaket baby-safe3, dualfix 3 & flexbas
Britax Römer bilstolspaket baby-safe3, dualfix 3 & flexbas

Produktinformation

Här får du det stora bilstolspaketet från Britax med babyskyddet Baby-safe3, den bakåtvända bilbarnstolen Dualfix 3 och flexbas till bilen som monteras med isofix. Ett paket som används från nyfödd upp till ca 4 år. Basen till bilen kan användas både till babyskyddet och nästa bilstol, smidigt va? 

Välj fritt färg på babyskydd och bilstol, mixa helt hur du själv vill!

Babyskyddet:

Baby-Safe3 i-Size kan användas från födseln upp till ca 15 månader (max 13 kg | 83 cm), hela tiden med samma mysiga komfort. Spädbarnsinsatsen garanterar en ergonomisk position och optimal säkerhet för din nyfödda baby. Babyskyddet är godkänt enligt senaste säkerhetsstandarden i-Size.

Den patenterade integrerade lutningsmekanismen ger ett planare, mer ergonomiskt sittläge för den nyfödda babyn, och i takt med att barnet växer justeras lutningen till ett mer upprätt läge. Huvudstödet är enkelt att höja för att ge mer utrymme efterhand som din baby växer. Fempunktssele för maximal säkerhet för ditt barn som är enkel att justera med en hand. Sufflett med SPF 50+  skyddar mot sol och vind, både i bilen och i barnvagnen.

Baby-Safe3 i-Size går bra att använda som Travelsystem tillsammans med flera barnvagnar (CLICK & GO). OBS! Adaptrar köps separat.

Babyskyddet fästs i bilen med bilens trepunktsbälte eller med Britax Römer iSense flexbas (köps separat). Flexbasen underlättar vid tillfällen då du snabbt och smidigt vill kunna lyfta in och ut ditt sovande barn utan att riskera att väcka det. En indikator visar när basens stödben är rätt placerat genom att ändra färg från röd till svart. Stödbenet kommer dessutom att avge ett hörbart pipande ljud om det inte är korrekt installerat.

Rotationsfunktionen på basen låter dig även vrida babyskyddet mot den öppna bildörren. Basen förblir installerad i bilen och du klickar bara av och på babyskyddet efter behov. När babyskyddet installeras på flexbasen eller på barnvagnen får du ett hörbart klickande ljud vid korrekt installation.

En bilbarnstol ska tåla mycket, drycker kan råkas spillas ut och små barn kan lätt bli åksjuka. Därför har Baby-Safe3 i-Size ett extraöverdrag som tål att tvättas i maskin, är mjukt och bekvämt samt dessutom väldigt enkelt att sätta på och ta av.

  • Långvarig komfort från födseln och upp till ca 15 månader (max 13 kg | 83 cm)
  • Maximal smidighet med den roterbara basen Flexbas iSense
  • Patenterad teknik för ett planare sittläge - bästa kombinationen av säkerhet och komfort
  • Sufflett med SPF 50+, skyddar mot sol och vind
  • Bärhandtag med flera lägen
  • Kan klickas på de flesta barnvagnar (adaptrar köps separat) 

Rekommenderad ålder: från nyfödd till ca 15 månader (max 13 kg | 83 cm)
Godkänd enligt R129 (i-Size)
Vikt: 4,6 kg
Mått (höjd x bredd x djup): 58 x 44 x 67 cm

Bakåtvänd bilstol: 

Britax Römer DualFix 3 kombinerar överlägset skydd och mysig komfort, vilket garanterar säkra resor för barn upp till fyra år. DualFix 3 uppfyller säkerhetsstandarden i-Size och kan användas från ca 3 månader och upp till ca 4 år (max 18 kg). Bilbarnstolen installeras med Britax Römer iSense flexbas.

Säkerhet är A och O och därför är DualFix 3 utrustad med ett stort antal innovativa säkerhetsegenskaper: SICT inside (integrerat sidokrocksskydd) ger förstklassig säkerhet om en sidokollision skulle inträffa, Britax patenterade Pivot Link-system i kombination med iSense flexbas skyddar ditt barn vid alla slags olyckor, oavsett om det är framifrån, från sidan eller bakifrån. Bilbarnstolen har även en bekväm 5-punktssele, justerbara ISOFIX-fästen och djupt vadderade sidovingar.

DualFix 3 är inte bara säker utan erbjuder även optimal komfort för det växande barnet. Det är viktigt att ditt barn sitter skönt under bilresor och tack vare sex olika lutningslägen är det enkelt att skapa en mer ergonomisk men ändå säker position för barnet. Den justerbara rotationsbågen gör det också möjligt att öka barnets benutrymme. V-format nackstöd ger dels optimalt skydd vid en eventuell sidokrock och dels maximal komfort, justeras enkelt för att passa perfekt till ditt barns längd. 

DualFix 3 roterar smidigt på iSense flexbas och låter dig vrida bilstolen 90 grader mot den öppna bildörren. Det gör att du enklare kan placera och spänna fast ditt barn.

Bilbarnstolen är enkel att installera på Britax Römer iSense flexbas (säljs separat). Installationsindikator bekräftar att stolen är korrekt monterad. Basens stödben kommer dessutom att avge ett hörbart pipande ljud om det inte är korrekt installerat.

Avtagbar och tvättbar klädsel som går snabbt och enkelt att ta av utan att man behöver knäppa upp selen.

  • Passar barn från ca 3 månader till ca 4 år (61 – 105 cm | 18 kg)
  • ISOFIX gör den enkel att montera i bilen
  • Förstklassigt integrerat sidokrocksskydd SICT inside
  • Djupa, mjukt vadderade sidovingar
  • Kompatibel med Britax Römer iSense flexbas

Rekommenderad ålder: från ca 3 månader till ca 4 år (61 – 105 cm | 18 kg)
Godkänd enligt R129 (i-Size)
Vikt: 5,3 kg
Mått (höjd x bredd x djup): 59,4 x 44 x 46,5 cm

Isofixbas till bilen: 

Basen är roterbar och låter dig vrida varje bilbarnstol 90 grader mot bildörren vilket gör det enkelt att sätta i och spänna fast barnet.

I bilar med lutande säten finns det en risk att barnets huvud tippar framåt, särskilt om det somnar i bilbarnstolen. Med Flexbas 5Z kan du enkelt justera vinkeln på basen. Tack vare sex olika lutningslägen är det enkelt att skapa en mer ergonomisk, med fortfarande säker, position för barnet under alla bilturer.

Den justerbara rotationsbågen hjälper inte bara till att förhindra att bilbarnstolen tippar vid en olycka, utan den ger även det större barnet ökat benutrymme.

Flexbas 5Z installeras med bilens ISOFIX-fästen och basens stödben. Stödbenet indikerar när det är rätt placerat genom att ändra färg från röd till svart. Om stödbenet inte är korrekt installerat avger det ett hörbart pipande ljud.

Enkel att förvara i bilens bagageutrymme eller hemma då stödbenet kan vikas in under basen.



Copyright © 2009-2024 Baby V | E-post: kundservice@babyv.se
Standardvy | Byt till Mobil vy