Stäng
Startsida / Paket / Bilstolspaket / Britax Römer bilstolspaket baby-safe isense, dualfix isense & isofix flexbas isense
Britax Römer bilstolspaket baby-safe isense, dualfix isense & isofix flexbas isenseBritax Römer bilstolspaket baby-safe isense, dualfix isense & isofix flexbas isense
Britax Römer bilstolspaket baby-safe isense, dualfix isense & isofix flexbas isense

Produktinformation

Här får du det stora bilstolspaketet från Britax med babyskyddet Baby-safe isense, den bakåtvända bilbarnstolen Dualfix isense och flexbas till bilen som monteras med isofix. Ett paket som används från nyfödd upp till ca 4 år. Basen till bilen kan användas både till babyskyddet och nästa bilstol, smidigt va? 

Välj fritt färg på babyskydd och bilstol, mixa helt hur du själv vill!

 

Babyskydd: 

Britax Römer Baby-Safe iSense är inte som vilket annat babyskydd som helst. Baby-Safe iSense kombinerar nämligen toppmodern säkerhet med förstklassig innovation när det gäller komfort för såväl dig som för ditt barn. Babyskyddet är utrustat med belysning som tänds och släcks per automatik för att förenkla installationen i bilen eller på barnvagnen. Belysningen är omsorgsfullt placerad och det går även att tända och släcka lamporna manuellt för ökad komfort. Passar från nyfödd upp till ca 15 månader, eller tills barnet är 83 cm alternativt väger 13 kg.

iSense - smart belysning
Baby-Safe iSense är utrustad med tre olika smarta belysningsuppsättningar för att förenkla vardagen: installationsbelysning, säkerhetsbelysning och invändig belysning. Installationsbelysningen tänds automatiskt när den behövs och underlättar en säker installation av babyskyddet i bilen eller på barnvagnen när det är mörkt. När babyskyddet installerats korrekt på flexbasen eller på barnvagnen släcks lamporna av sig själv.

Säkerhetsbelysningen ger ökad synlighet och sikt under mörka förhållanden och hjälper dig att se vägen när du går med babyskyddet eller med barnvagnen. Dessa lampor tänds per automatik när det är mörkt och babyskyddet rör sig. Den sista belysningstypen är den invändiga belysningen som låter din baby se och bli sedd. Belysningen hjälper också till när du ska spänna fast barnet i mörker.

Patenterad lutningsteknologi och god komfort
Den patenterade och integrerade lutningsteknologin erbjuder din nyfödda baby ett planare och mer ergonomiskt sittläge. Allt eftersom ditt barn växer justeras lutningen till ett mer upprätt läge. Huvudstödet justeras enkelt med en hand och ger mer utrymme i takt med att ditt barn växer. Axelbanden justeras automatiskt när du ställer in huvudstödet. Babyskyddet kommer med en insats för nyfödda som erbjuder extra stöd och dessutom ger utökat skydd vid en eventuell krock. Sufflett med SPF 50+ som skyddar mot sol och vind, både i bilen och i barnvagnen.

Avtagbart, tvättbart överdrag
En bilbarnstol ska tåla mycket – drycker kan spillas ut och små barn kan lätt bli åksjuka. Därför har Baby-Safe iSense ett extraöverdrag som tål att tvättas i maskin, är mjukt och bekvämt samt dessutom väldigt enkelt att sätta på och ta av.

Travelsystem
Baby-Safe iSense går bra att använda som Travelsystem tillsammans med flera barnvagnar (CLICK & GO). OBS! Adaptrar köps separat.

Installation av Baby-Safe iSense
Babyskyddet fästs i bilen med bilens trepunktsbälte eller med Britax Römer iSense flexbas (köps separat). Flexbasen underlättar vid tillfällen då du snabbt och smidigt vill kunna lyfta in och ut ditt sovande barn utan att riskera att väcka det. Rotationsfunktionen på basen låter dig även vrida babyskyddet mot den öppna bildörren. Basen förblir installerad i bilen och ser också till att installationen av babyskyddet blir enkel och säker. En indikator visar när stödbenet är rätt placerat genom att ändra färg från röd till svart. Stödbenet kommer dessutom att avge ett hörbart pipande ljud om det inte är korrekt installerat.

Babyskyddet tar du loss samt fäster med ett enkelt handgrepp. När babyskyddet installeras på flexbasen eller på barnvagnen får du en tydlig ljudindikation, ett hörbart klickande ljud, när babyskyddet är korrekt installerat.

 • Smart belysning invändigt och utvändigt på babyskyddet
 • Smidig 90 graders rotation mot den öppna dörren på iSense flexbas 
 • Patenterad teknik för plananare sittläge
 • 5-punktssele
 • Bärhandtag med flera lägen
 • Kompatibel med Britax Römer iSense flexbas och de flesta barnvagnar
 • Ljudindikation säkerställer korrekt installation

Rekommenderad ålder: från nyfödd till ca 15 månader (max 83 cm | 13 kg)
Godkänd enligt R129 (i-Size)
Vikt: 4,8 kg
Mått (höjd x bredd x djup): 58 x 44 x 67 cm

Bakåtvänd bilbarnstol: 

Britax Römer DualFix iSense kombinerar överlägset skydd och mysig komfort, vilket garanterar säkra resor för barn upp till fyra år. Det som gör denna bakåtvända bilbarnstol speciell är dess innovativa och smarta belysning som låter ditt barn se sig omkring och på samma gång bli sedd. När det är mörkt ute ger de invändiga lamporna ditt barn möjlighet att läsa och leka i ljusskenet – och du kan försäkra dig om att barnet hela tiden har det bra. DualFix iSense uppfyller säkerhetsstandarden i-Size och kan användas från ca 3 månader och upp till ca 4 år (max 18 kg). Bilbarnstolen installeras med Britax Römer iSense flexbas.

Säkerhet är A och O och därför är DualFix iSense utrustad med ett stort antal innovativa säkerhetsegenskaper: SICT inside (integrerat sidokrocksskydd) ger förstklassig säkerhet om en sidokollision skulle inträffa, Britax patenterade Pivot Link-system i kombination med iSense flexbas skyddar ditt barn vid alla slags olyckor, oavsett om det är framifrån, från sidan eller bakifrån. Bilbarnstolen har även en bekväm 5-punktssele, justerbara ISOFIX-fästen och djupt vadderade sidovingar.

DualFix iSense är inte bara säker utan erbjuder även optimal komfort för det växande barnet. Det är viktigt att ditt barn sitter skönt under bilresor och tack vare sex olika lutningslägen är det enkelt att skapa en mer ergonomisk men ändå säker position för barnet. Den justerbara rotationsbågen gör det också möjligt att öka barnets benutrymme. V-format nackstöd ger dels optimalt skydd vid en eventuell sidokrock och dels maximal komfort, justeras enkelt för att passa perfekt till ditt barns längd. Den invändiga belysningen kan tändas och tillföra ytterligare komfort åt ditt barn. Den låter dig också se barnet när det är mörkt och hjälper dig även när du ska spänna fast barnet i mörker.

DualFix iSense roterar smidigt på iSense flexbas och låter dig vrida bilstolen 90 grader mot den öppna bildörren. Det gör att du enklare kan placera och spänna fast ditt barn.

Bilbarnstolen är enkel att installera på Britax Römer iSense flexbas. Installationsindikator bekräftar att stolen är korrekt monterad. Basens stödben kommer dessutom att avge ett hörbart pipande ljud om det inte är korrekt installerat.

Avtagbar och tvättbar klädsel som går snabbt och enkelt att ta av utan att man behöver knäppa upp selen.

 • Passar barn från ca 3 månader till ca 4 år (61 – 105 cm | 18 kg)
 • iSense – smart belysning
 • ISOFIX gör den enkel att montera i bilen
 • Förstklassigt integrerat sidokrocksskydd SICT inside
 • Djupa, mjukt vadderade sidovingar
 • Kompatibel med Britax Römer iSense flexbas 

Rekommenderad ålder: från ca 3 månader till ca 4 år (61 – 105 cm | 18 kg)
Godkänd enligt R129 (i-Size)
Vikt: 5,3 kg
Mått (höjd x bredd x djup): 59,4 x 44 x 46,5 cm

Isofixbas till bilen:

Med Britax Römer Flexbas iSense gör du dig redo för flera års bekväm säkerhet i trafiken, från barnets första resa hem upp till ca fyra års ålder. Den smidiga basen passar Baby-Safe iSense, Baby-Safe3 i-Size och DualFix iSense. Var och en av bilbarnstolarna kan installeras på basen med bara ett klick.

Basen är roterbar och låter dig vrida varje bilbarnstol 90 grader mot bildörren vilket gör det enkelt att sätta i och spänna fast barnet.

I bilar med lutande säten finns det en risk att barnets huvud tippar framåt, särskilt om det somnar i bilbarnstolen. Med Flexbas iSense kan du enkelt justera vinkeln på basen. Tack vare sex olika lutningslägen är det enkelt att skapa en mer ergonomisk, med fortfarande säker, position för barnet under alla bilturer.

Den justerbara rotationsbågen hjälper inte bara till att förhindra att bilbarnstolen tippar vid en olycka, utan den ger även det större barnet ökat benutrymme.

Flexbas iSense installeras med bilens ISOFIX-fästen och basens stödben. Stödbenet indikerar när det är rätt placerat genom att ändra färg från röd till svart. Om stödbenet inte är korrekt installerat avger det ett hörbart pipande ljud.

Enkel att förvara i bilens bagageutrymme eller hemma då stödbenet kan vikas in under basen.

 • Roterbar bas där bilstolarna kan vridas 90 grader
 • Kompatibel med Britax Römer Baby-Safe iSense, Baby-Safe3 i-Size och DualFix iSense
 • Justerbar vinkel – hitta en säker och bekväm position för ditt barn

Mått (höjd x bredd x djup): 43,5 x 44 x 66 cm
Vikt: 9,5 kgCopyright © 2009-2020 Baby V | E-post: kundservice@babyv.se
Standardvy | Byt till Mobil vy