Stäng
Startsida / Paket / Barnvagnspaket / Emmaljunga NXT90 F 2019 Ltd Edt duovagn + tillbehörspaket
Emmaljunga NXT90 F 2019 Ltd Edt duovagn + tillbehörspaketEmmaljunga NXT90 F 2019 Ltd Edt duovagn + tillbehörspaketEmmaljunga NXT90 F 2019 Ltd Edt duovagn + tillbehörspaketEmmaljunga NXT90 F 2019 Ltd Edt duovagn + tillbehörspaketEmmaljunga NXT90 F 2019 Ltd Edt duovagn + tillbehörspaket
Emmaljunga NXT90 F 2019 Ltd Edt duovagn + tillbehörspaket

Produktinformation

Här får du Emmaljunga NXT90F 2019 i Limited Edition - finns endast hos oss på Baby V!
Duovagn (chassi, sittdel och liggdel), åkpåse allround & skötväska till kanonpriset 12 895 kronor (15085 kr)

Med NXT90 F får du en modern och stilren vagn, pålitlig och kraftfull och mycket kompakt ihopfälld. Vagnen har stora svängbara framhjul (låsbara) och genomtänkta funktioner som gör promenaderna till ett nöje vad det gäller komfort, oavsett om det är i stad eller vid terrängkörning.


Emmaljunga NXT90 F köper du som sittvagn, sittdelen är vändbar så du väljer själv om barnet tittar mot dig eller framåt. Komplettera med Emmaljunga NXT liggdel för att använda vagnen direkt från barnets födsel. Barnvagnen kan användas som Travel System med bilbarnstol (babyskydd) om du köper till en adapter.


NXT90 F har en klassisk sittdel där ryggstödet fälls för sig och fotstödet för sig. Sittdelen är vändbar (framåt/bakåt) och har fempunktssele med mjuka axelremskuddar. Frambågen kan öppnas för en smidig i- och urstigning. Fälls enkelt ihop för smidig förvaring och transport. Sittdelen är rymlig och har en sitt- och liggyta på 104 cm.

Suffletten har UV-skydd UPF50+ och en ventilationslucka för bästa ventilation och skydd.

- teleskopstyre med ställbart handtag som både kan höjdanpassas och vinklas för att passa olika steglängder, lugna och snabba promenader
- exklusivt leatherette-klätt körhandtag
- vinklingsbart fotstöd för maximal sittkomfort
- expanderbar sufflett med UPD 50+ och ventilation
- vatten och smutsavstötande tyg med solskydd (UPF50+) och mjukt exklusivt innertyg
- generöst tilltagen och lättåtkomlig varukorg med reflexer
- myggnät och solskydd ingår


Nytt för 2019 årsmodell:
- Keps på suffletten

Modernt och stabilt aluminiumchassi med säkert fästsystem för ligg-, sittdel samt adaptrar för babyskydd. Automatiskt lås som säkrar chassit när det är hopfällt för enkel förvaring och transport. Rekommenderas från 6 månader.

Chassi
Emmaljunga NXT90F har ett stilrent svartlackerat aluminiumchassi med stora punkteringsfria luftkammarhjul, s.k. ECCO-hjul med vita sidor. Körhandtaget är klätt i svart leatherette.

Vikt & mått
Sittdel:
Vikt: 6.1kg
Sittdelsmått (längd x bredd): 104 x 32 cm

Chassi:
Vikt inkl hjul: 9,7 kg
Bredd: 58,5 cm med bakhjul
Hopfälld utan hjul (längd x bredd x höjd): 80 x 48 x 18 cm

Miljö:
Emmaljungas vagnar är tillverkade i Sverige och är av mycket hög kvalitet. Emmaljungas filosofi är att bygga hållbara barnvagnar och på så vis förlänga produkternas livslängd och minimera onödiga avfall och transporter. Emmaljunga barnvagnsfabrik är miljöcertifierade enligt ISO14001.

Liggdel:

Liggdel som passar till Emmaljunga NXT90/NXT90F och NXT60/NXT60F sittvagn.
Denna liggdel är lätt och kompakt men ändå rymlig och mysig (76 cm lång) med mjuk madrass och vadderat liggdelslock. Skräddarsydd och fodrad sufflett med inbyggt bärhandtag klätt i exklusivt leatherette.
Rekommenderas från födseln.

Vikt & mått
Vikt med sufflett, liggdelslock och madrass: 4.1 kg
Innermått (längd x bredd x höjd): 76 x 34 x 18 cm

Färg: lounge black

Åkpåse:

Emmaljunga åkpåse allround är en praktisk åkpåse för de kallaste årstiderna. Ta bort överdelen och använd som sittdyna på sommaren!

Åkpåsen har öppningar för 5-punktsbälte i 2 olika höjder. Med dessa öppningar i olika höjder får du ner 5-punktsbältet lite lägre så att även de mindre barnen vilar skönt. Fodrad med thermofill för värme och mjuk fleece närmast barnet. Med åkpåsens clips klickar du fast åkpåsen i vagnen så den håller sig på plats. öppnas med paktiskt blixtlås i mitten.
Från nyfödd till cirka 3 år, passar alla Emmaljungas barnvagnar.

Färg: lounge black

Skötväska:
Emmaljungas skötväska med en mer sportig framtoning och med maximalt utrymme i väskan så du får plats med allt du behöver ha med dig! I den lätta väskan ingår separat tvättbar skötdyna och många praktiska fack för blöjor mm.

Färgmatchade till Emmaljungas vagnar.

Mått: 48 x 11 x 34 cm
Färg: lounge black(melerat tyg med detaljer i leatherette)Copyright © 2009-2018 Baby V | E-post: kundservice@babyv.se
Standardvy | Byt till Mobil vy