Stäng
Startsida / Paket / Barnvagnspaket / Stokke Xplory V6 sittvagn + liggdel, valfri färg
Stokke Xplory V6 sittvagn + liggdel, valfri färgStokke Xplory V6 sittvagn + liggdel, valfri färg
Stokke Xplory V6 sittvagn + liggdel, valfri färg
Endast hemkörning/hämtas i butik!

Produktinformation

Här får du Stokke Xplory V6 duovagn (sittvagn och liggdel) till paketpris! Välj fritt färg!

Chassi:

Stokke Xplory V6® har stora bakhjul och rörliga framhjul, samtliga punkteringsfria. Körhandtag som är justerbart både i höjd och i vinkel, passar alla förare. Gott om utrymme mellan bakhjulen, så att du kan ta ut stegen om du är ute på promenad. Med vagnen följer en praktisk shoppingväska (varukorg) som enkelt spänns fast under vagnen. V6 har uppdaterats med snygga detaljer i läderimitation.

Stokke Xplory V6® chassi har en unik konstruktion du kan justera höjden så du alltid kan vara nära ditt barn. Genom att barnet sitter högt upp nära dig uppmuntras ögonkontakt och ger en känsla av trygghet, säkerhet och gemenskap. Köp till Stokke Xplory V6 & Trailz sittdel eller Xplory V6 liggdel för användning direkt från barnets födsel.

Sittdel godkänd för max 15 kg.

Vikt sittdel: 3,8 kg
Vikt chassi: 8,3 kg

Mått chassi med sittdel: (längd x höjd x bredd) 75-102 x 89-123 x 57 cm
Mått ihopfällt chassi med sittdel: (längd x höjd x bredd) 99 x 34 x 57 cm

Sittdel:

 

Sittdelen är placerad högt på barnvagnens chassi vilket gör att du kommer nära ditt barn. Ergonomiskt formad sittdel med generös sufflett. Utfällbar solkeps på sittdelens sufflett, som även kan tas bort helt med hjälp av ett blixtlås. Ventileringslucka baktill i suffletten för varma dagar. Säkerhetssele justerbar i tre höjder. Avtagbar frambåge. Fotstöd för att stödja barnets ben, ej justerbart. Mjukt vadderad sits ger barnet behaglig sittkomfort.

Babyinlägg till sittdelen ingår som förminskar sitsen och utjämnar den för ett mer plant viloläge för spädbarnet. Kan tas bort när barnet växer och behöver mer sittutrymme.
Sittdelen är vändbar på chassit så att barnet kan sitta både bakåt- och framåtvänd. Sittdelen går att luta i 3 olika lägen bakåtvänd och 2 olika lägen framåtvänd.

3 års garanti.

Vikt sittdel: 3,8 kg 
Vikt chassi: 9,8 kg (ingår inte här)

Mått chassi med sittdel: (längd x höjd x bredd) 95.5x127x62 
Mått ihopfällt chassi med sittdel: (längd x höjd x bredd) 95x50x62

Sittdel godkänd för max 15 kg

Liggdel:

Stokke Xplory V6 liggdel ger ditt barn allra bästa komfort och säkerhet. Till liggdelen ingår madrass och liggdelslock för skydd mot vind. Sittvagn köps separat, här ingår endast liggdel.

Stokke Xplory V6 liggdel är justerbar i höjd på vagnens chassi, vilket gör att du kan få barnet nära dig oavsett hur lång du är. Liggdelen har ventilerad botten, mjukt foder och två integrerade fickor att förvara nappflaskan, nycklarna etc i. Frambågen till sittdelen används som bärhandtag på liggdelen för att enkelt lyfta av liggdelen från vagnen.

Liggdelens bas är gjord i hårdplast för extra bra skydd för ditt barn och är inklädd i tyg. Lång sufflett som går att förlänga och med extra utvikbar keps för skydd från väder och vind. Kepsen kan även vikas in eller helt tas bort med hjälp av dragkedja. Stor ventilationslucka med insektsnät baktill i suffletten för att undvika överhettning i liggdelen.

Nytt för V6:
- extra lång sufflett som enkelt expanderas med hjälp av en dragkedja
- liggdelsbasen är klädd i tyg
- två stora fickor vid liggdelens fotände för förvaring av t.ex. napp, nycklar osv.

All textil på liggdelen är avtagbar och tvättbar i maskin på 40 grader.Copyright © 2009-2020 Baby V | E-post: kundservice@babyv.se
Standardvy | Byt till Mobil vy