Startsida / Paket / Barnvagnspaket / Crescent Prestige 2 Exclusive + Joie i-Level babyskydd med isofixbas och adaptrar
Crescent Prestige 2 Exclusive + Joie i-Level babyskydd med isofixbas och adaptrarCrescent Prestige 2 Exclusive + Joie i-Level babyskydd med isofixbas och adaptrarCrescent Prestige 2 Exclusive + Joie i-Level babyskydd med isofixbas och adaptrar
Crescent Prestige 2 Exclusive + Joie i-Level babyskydd med isofixbas och adaptrar

Produktinformation

Här får du Crescent Prestige 2 Exclusive duovagn och adapter tillsammans med Joie i-Level Recline med i-Base Encore isofixbas. Välj fritt vilka färger du vill ha!

Duovagnen:
Nya uppdaterade duovagnen Crescent Prestige 2 har det mesta du kan tänka dig! En snabb ihopfällning med deras Autofold funktion som med hjälp av gravitationen gör att vagnen fäller ihop sig själv efter bara en rörelse.

Chassi är tillverkat i aluminium som håller nere vikten. Fjädring över alla fyra hjulen som gör promenaden mjuk för både dig och ditt barn. Punkteringsfria hjul som är nästintill underhållsfria. Framhjulen är rörliga men går att låsa. Bakhjulen är 12 tum och framhjulen 8 tum. Teleskopshandtag som passar både längre och kortare föräldrar.

Chassit fälls ihop med låsta framhjul och kan då stå själv ihopfälld och gör det enklare att förvara när vagnen inte används. Kan fällas ihop med sittdelen på oavsett vilket håll sittdelen är vänd mot. Vagnen går att dra efter sig när den är ihopfälld!

Varukorgen tar hela 8 kg och är öppen och lättillgänglig oavsett från vilket håll du vill komma åt.

Förutom de genomtänkta funktionerna så har Prestige Exclusive även detaljer som verkligen fångar ögat. Quiltat körhandtag i läderimitation, polerat chassi och quiltade tyger på liggdelen som ger en lyxig känsla!

Sittdelen är av klassisk modell och fälls i flera lägen från sittande till fullt liggläge. Suffletten är expanderbar och har en ventilationslucka för bra luftgenomströmning. Fotstödet är förlängningsbart ca 2 cm. Sittdelen har en delbar 5-punktssele. Extra solkeps och tittlucka i suffletten.

Liggdelen är ombonad men samtidigt rymlig och kommer med en mjuk madrass. Förlängningsbar sufflett som täcker väldigt bra och har ett liggdelslock som skyddar från vind. Bärhandtag i suffletten som kan användas när den inte är i det förlängda läget. Liggdelen har en fantastisk ventilation. Öppningsbar både upptill samt i liggdelens bas vilket ger en bra luftgenomströmning och en ordentlig panoramautsikt för barnet. Perfekt för den vakna bebisen att ligga på mage och nackträna genom att kika ut igenom öppningen. Innerfoder är avtagbart och går att tvätta. Memoryknappar för att ta av liggdelen så du bara behöver använda en hand.

Mått:
Ihopfälld med hjul och sittdel: längd 69 cm, höjd 30 cm, bredd 55 cm
Liggdelens innermått: längd 80 cm, höjd 19 cm, bredd 34 cm
Höjd på handtaget: 91-107 cm
Framhjul: 8 tum
Bakhjul: 12 tum

Vikt:
Chassi + hjul: 7,8 kg
Sittvagn (chassi + hjul + sittdel): 12,6 kg
Sittdel: 4,8 kg
Liggdel: 4,4 kg

Maxvikt:
Liggdel 9 kg

Babyskydd:
Joie I-Level recline är ett babyskydd från nyfödd upp till 13 kg.Godkänd enligt den senaste säkerhetsstandarden i-Size. Babyskyddet är lutningsbart i 3 lägen både i bilen och på vagnen om den används som travelsystem.

Mjukt och ombonad spädbarnsinlägg för den nyfödda bebisen som sedan tas ur när barnet är äldre. Huvudstödet har 3 lager av patenterad foam Intelli-Fit™ som ger ett ultimat sidokrocksskydd. Mjukt och hållbart material som tåler att användas men som samtidigt är mjukt mot ditt barn. Nackstödet går att justera i flera olika lägen i takt med hur ditt barn växer.
Fristående sufflett som går att expandera så den täcker ännu mer. I-Level har en 3 punktsele som håller barnet på plats.

Inbyggt sidokrocksskydd i skalet. Babyskyddet har ett bärhandtag i lyxig läderimitation som matchar övriga detaljer på babyskyddet.

Till Joie I-Level Recline finns en isofixbas som fästs i bilen där babyskyddet bara klickas fast i basen. Basen har en platta som gör att babyskyddet går att rotera mot bildörren för enklare ur och isättning. När babyskyddet ska klickas i och tas ur basen så ska babyskyddet vara rättvänt i basen (bakåtvänt) för att den ska gå att lossa. Joie I-Level Recline går att fästa på de flesta barnvagnar med en adapter. Observera att babyskyddet inte går att montera i bilen utan isofixbasen.

Mått: L 72-116,5 cm, B 44 cm H 43-78 cm 
Vikt: 5,2 kg

Bas till bilen: 
Joie i-Base Encore är en isofix-bas testad enligt den nya säkerhetsstandarden i-Size.

Går att klicka på babyskyddet Joie i-Level Recline och därefter den bakåtvända bilstolen Joie i-Harbour. Du köper bara en bas och återanvänder den till nästa bilstol.

Basen har en roterande platta som gör det möjligt att rotera tillhörande bilstol mot bildörren. Fästs med isofix-fästen i bilen som går att reglera i flera steg för att passa olika bilar. Antirotationsplattan som sätts mot bilsätets ryggstöd har en kortare utformning för att ge ditt barn mer och bättre benutrymme.

Basen indikerar på en display när den är rätt installerad.

Vikt: 7 kg
Mått: längd 67 x bredd 40,8 x höjd 23 cm 

Adapter: 
Klicka ditt babyskydd direkt på din Crescent Prestige barnvagn.

Passar till babyskydden listade här nedan:
Maxi-Cosi Pebble 360 PRO, Marble samt med Pebble 360, Pebble S och Coral 360 om man trycker in knapparna. (passar inte med Cabriofix i-size)
Alla Nuna babyskydd
Britax Baby-Safe Pro, Baby-Safe 5Z2, Baby-Safe 3 samt Core. (passar inte med Baby-Safe isense, Britax Primo eller Baby-Safe)
Cybex Cloud G, Anton S2 samt Cloud T om man trycker in knapparna (passar inte med Aton 5)
Besafe Izi Go Modular
Joie i-LevelCopyright © 2009-2024 Baby V | E-post: kundservice@babyv.se
Standardvy | Byt till Mobil vy