Startsida / Paket / Barnvagnspaket / Crescent Prestige 2 Exclusive + Maxi-Cosi Pebble Pro med isofixbas och adaptrar
Crescent Prestige 2 Exclusive + Maxi-Cosi Pebble Pro med isofixbas och adaptrarCrescent Prestige 2 Exclusive + Maxi-Cosi Pebble Pro med isofixbas och adaptrar
Crescent Prestige 2 Exclusive + Maxi-Cosi Pebble Pro med isofixbas och adaptrar

Produktinformation

Här får du Crescent Prestige 2 Exclusive duovagn och adapter tillsammans med Maxi-Cosi Pebble Pro med FamilyFix3 isofixbas. Välj fritt vilka färger du vill ha!

Duovagnen:
Nya uppdaterade duovagnen Crescent Prestige 2 har det mesta du kan tänka dig! En snabb ihopfällning med deras Autofold funktion som med hjälp av gravitationen gör att vagnen fäller ihop sig själv efter bara en rörelse.

Chassi är tillverkat i aluminium som håller nere vikten. Fjädring över alla fyra hjulen som gör promenaden mjuk för både dig och ditt barn. Punkteringsfria hjul som är nästintill underhållsfria. Framhjulen är rörliga men går att låsa. Bakhjulen är 12 tum och framhjulen 8 tum. Teleskopshandtag som passar både längre och kortare föräldrar.

Chassit fälls ihop med låsta framhjul och kan då stå själv ihopfälld och gör det enklare att förvara när vagnen inte används. Kan fällas ihop med sittdelen på oavsett vilket håll sittdelen är vänd mot. Vagnen går att dra efter sig när den är ihopfälld!

Varukorgen tar hela 8 kg och är öppen och lättillgänglig oavsett från vilket håll du vill komma åt.

Förutom de genomtänkta funktionerna så har Prestige Exclusive även detaljer som verkligen fångar ögat. Quiltat körhandtag i läderimitation, polerat chassi och quiltade tyger på liggdelen som ger en lyxig känsla!

Sittdelen är av klassisk modell och fälls i flera lägen från sittande till fullt liggläge. Suffletten är expanderbar och har en ventilationslucka för bra luftgenomströmning. Fotstödet är förlängningsbart ca 2 cm. Sittdelen har en delbar 5-punktssele. Extra solkeps och tittlucka i suffletten.

Liggdelen är ombonad men samtidigt rymlig och kommer med en mjuk madrass. Förlängningsbar sufflett som täcker väldigt bra och har ett liggdelslock som skyddar från vind. Bärhandtag i suffletten som kan användas när den inte är i det förlängda läget. Liggdelen har en fantastisk ventilation. Öppningsbar både upptill samt i liggdelens bas vilket ger en bra luftgenomströmning och en ordentlig panoramautsikt för barnet. Perfekt för den vakna bebisen att ligga på mage och nackträna genom att kika ut igenom öppningen. Innerfoder är avtagbart och går att tvätta. Memoryknappar för att ta av liggdelen så du bara behöver använda en hand.

Mått:
Ihopfälld med hjul och sittdel: längd 69 cm, höjd 30 cm, bredd 55 cm
Liggdelens innermått: längd 80 cm, höjd 19 cm, bredd 34 cm
Höjd på handtaget: 91-107 cm
Framhjul: 8 tum
Bakhjul: 12 tum

Vikt:
Chassi + hjul: 7,8 kg
Sittvagn (chassi + hjul + sittdel): 12,6 kg
Sittdel: 4,8 kg
Liggdel: 4,4 kg

Maxvikt:
Liggdel 9 kg

Babyskydd:
Maxi-Cosi Pebble Pro är godkänd enligt nya säkerhetsstandarden i-Size. Maxi-Cosi Pebble Pro är ett babyskydd för barn mellan 0 - ca 12 månader (max 12 kg).

Pebble Pro har ett nest som erbjuder ditt barn komfort och extra säkerhet i form av ett inbyggt sidokrocksskydd och har en formbar, kraftabsorberande kärna istället för en frigolitkärna. Pebble Pro har också en nackkudde som kan användas även sedan barnet växt ur nestet. Pebble Pro väger endast 4,55 kg och fungerar tillsammans med de flesta barnvagnar på marknaden. Babyskyddet kan monteras med bilens säkerhetsbälte (trepunktsbälte) eller med basen FamilyFix One/Familyfix3. Mjuka knappar håller selen åt sidan när du sätter i barnet.

Axelremmarna kan justeras i flera olika höjdlägen med ett enkelt handgrepp på baksidan av babyskyddet. Inbyggt solskydd är integrerat i babyskyddet som enkelt fälls ut eller viks undan vid behov. Sätets djup kan anpassas efter babyn i takt med att den växer. Gungfunktion när den står på golvet. Bärhandtaget går att justera i tre olika lägen. Pebble Pro är godkänd att använda på flygplan.

Rekommenderad ålder: från nyfödd till ca 12 månader 
Godkänd enligt R129 
Vikt: 4,55 kg 

Isofixbas till bilen:
Maxi-Cosi Familyfix3 bilbas monteras i bilen med hjälp av isofix. Kompatibel med Maxi-Cosi Coral, Pebble Pro, Pebble Plus, Rock och Pearl Pro2 så kan alltså användas för bakåtvänt åkande från barnets födsel upp till ca 4 års ålder. Godkänd enligt senaste säkerhetsstandarden i-Size.

Installeras i bilen med hjälp av isofix och inbyggt stödben. Korrekt eller inkorrekt installation av basen och av tillhörande babyskydd alternativt bilbarnstol syns och signaleras direkt på basen med hjälp av både ljus- och ljudindikator. Mycket användarvänlig.

Obs! Denna bas är inte kompatibel med Maxi-Cosi Pebble.

Adapter: 
Klicka ditt babyskydd direkt på din Crescent Prestige barnvagn.

Passar till babyskydden listade här nedan:
Maxi-Cosi Pebble 360 PRO, Marble samt med Pebble 360, Pebble S, Pebble Pro och Coral 360 om man trycker in knapparna. (passar inte med Cabriofix i-size)
Alla Nuna babyskydd
Britax Baby-Safe Pro, Baby-Safe 5Z2, Baby-Safe 3 samt Core. (passar inte med Baby-Safe isense, Britax Primo eller Baby-Safe)
Cybex Cloud G, Anton S2 samt Cloud T om man trycker in knapparna (passar inte med Aton 5)
Besafe Izi Go ModularCopyright © 2009-2024 Baby V | E-post: kundservice@babyv.se
Standardvy | Byt till Mobil vy