Startsida / Paket / Barnvagnspaket / Crescent Prestige 2 Exclusive + Maxi-Cosi Pebble S med isofixbas och adaptrar
Crescent Prestige 2 Exclusive + Maxi-Cosi Pebble S med isofixbas och adaptrarCrescent Prestige 2 Exclusive + Maxi-Cosi Pebble S med isofixbas och adaptrarCrescent Prestige 2 Exclusive + Maxi-Cosi Pebble S med isofixbas och adaptrar
Crescent Prestige 2 Exclusive + Maxi-Cosi Pebble S med isofixbas och adaptrar

Produktinformation

Här får du Crescent Prestige 2 Exclusive duovagn och adapter tillsammans med Maxi-Cosi Pebble S med FamilyFix S isofixbas. Välj fritt vilka färger du vill ha!

Duovagnen:
Nya uppdaterade duovagnen Crescent Prestige 2 har det mesta du kan tänka dig! En snabb ihopfällning med deras Autofold funktion som med hjälp av gravitationen gör att vagnen fäller ihop sig själv efter bara en rörelse.

Chassi är tillverkat i aluminium som håller nere vikten. Fjädring över alla fyra hjulen som gör promenaden mjuk för både dig och ditt barn. Punkteringsfria hjul som är nästintill underhållsfria. Framhjulen är rörliga men går att låsa. Bakhjulen är 12 tum och framhjulen 8 tum. Teleskopshandtag som passar både längre och kortare föräldrar.

Chassit fälls ihop med låsta framhjul och kan då stå själv ihopfälld och gör det enklare att förvara när vagnen inte används. Kan fällas ihop med sittdelen på oavsett vilket håll sittdelen är vänd mot. Vagnen går att dra efter sig när den är ihopfälld!

Varukorgen tar hela 8 kg och är öppen och lättillgänglig oavsett från vilket håll du vill komma åt.

Förutom de genomtänkta funktionerna så har Prestige Exclusive även detaljer som verkligen fångar ögat. Quiltat körhandtag i läderimitation, polerat chassi och quiltade tyger på liggdelen som ger en lyxig känsla!

Sittdelen är av klassisk modell och fälls i flera lägen från sittande till fullt liggläge. Suffletten är expanderbar och har en ventilationslucka för bra luftgenomströmning. Fotstödet är förlängningsbart ca 2 cm. Sittdelen har en delbar 5-punktssele. Extra solkeps och tittlucka i suffletten.

Liggdelen är ombonad men samtidigt rymlig och kommer med en mjuk madrass. Förlängningsbar sufflett som täcker väldigt bra och har ett liggdelslock som skyddar från vind. Bärhandtag i suffletten som kan användas när den inte är i det förlängda läget. Liggdelen har en fantastisk ventilation. Öppningsbar både upptill samt i liggdelens bas vilket ger en bra luftgenomströmning och en ordentlig panoramautsikt för barnet. Perfekt för den vakna bebisen att ligga på mage och nackträna genom att kika ut igenom öppningen. Innerfoder är avtagbart och går att tvätta. Memoryknappar för att ta av liggdelen så du bara behöver använda en hand.

Mått:
Ihopfälld med hjul och sittdel: längd 69 cm, höjd 30 cm, bredd 55 cm
Liggdelens innermått: längd 80 cm, höjd 19 cm, bredd 34 cm
Höjd på handtaget: 91-107 cm
Framhjul: 8 tum
Bakhjul: 12 tum

Vikt:
Chassi + hjul: 7,8 kg
Sittvagn (chassi + hjul + sittdel): 12,6 kg
Sittdel: 4,8 kg
Liggdel: 4,4 kg

Maxvikt:
Liggdel 9 kg

Babyskydd:
Maxi-Cosi Pebble S kan användas från födseln upp till ca 15 månader (max 13 kg) och ger god komfort, bekvämlighet och säkerhet från första dagen. Pebble S är godkänd enligt den senaste säkerhetsstandarden R129 (i-Size).

Babyskyddet går att fästa på Familyfix S isofixbas. Går även att bälta fast med bilens egen bälte.

Höjden på nackstödet går enkelt att reglera efterhand som barnet växer.

ClimaFlow i bilstolens skal som främjar till en behaglig luftcirkulation och hjälper till att reglera ditt barns temperatur.

  • Bekvämt spädbarnsinlägg medföljer som gör det ombonat för den nyfödda bebisen
  • Kan enkelt monteras i bilen med tillhörande Familyfix S bas 
  • ClimaFlow för god luftcirkulation och behaglig temperatur
  • Avtagbar klädsel som kan tvättas i maskin
  • EcoCare klädsel tillverkad i återvunna material

Rekommenderad ålder: från nyfödd till ca 15 månader (40-83 cm)
Skötselråd: klädseln går att ta av och kan tvättas i maskin
 
Maxvikt: 13 kg

Isofixbas till bilen:
Maxi-Cosi FamilyFix S isofixbas monteras i bilen med hjälp ISOFIX och det inbyggda stödbenet. Basen är kompatibel med Maxi-Cosi Pebble S, Maxi-Cosi Pearl S och kan därför användas för bakåtvänt åkande från nyfödd upp till ca 4 års ålder. Godkänd enligt senaste säkerhetsstandarden i-Size.

Ljus- och ljudindikatorer meddelar när bilbarnstol och bilbas är korrekt installerade.

  • Kan användas från födseln upp till ca 4 års ålder
  • Ljus- och ljudindikatorer meddelar när bilbarnstol och bas är korrekt installerade
  • Enkel installation
  • Tillhör modularsystem där babyskydd och bilstol nr 2 kan användas på samma bas

Maxi-Cosi FamilyFix S isofixbas är kompatibel med:
- Maxi-Cosi Pebble S
- Maxi-Cosi Pearl S

Adapter: 
Klicka ditt babyskydd direkt på din Crescent Prestige barnvagn.

Passar till babyskydden listade här nedan:
Maxi-Cosi Pebble 360 PRO, Marble samt med Pebble 360, Pebble S och Coral 360 om man trycker in knapparna. (passar inte med Cabriofix i-size)
Alla Nuna babyskydd
Britax Baby-Safe Pro, Baby-Safe 5Z2, Baby-Safe 3 samt Core. (passar inte med Baby-Safe isense, Britax Primo eller Baby-Safe)
Cybex Cloud G, Anton S2 samt Cloud T om man trycker in knapparna (passar inte med Aton 5)
Besafe Izi Go ModularCopyright © 2009-2024 Baby V | E-post: kundservice@babyv.se
Standardvy | Byt till Mobil vy