Startsida / Paket / Barnvagnspaket / Crescent Prestige 2 Exclusive duovagn + Maxi-Cosi Pebble 360 Pro med isofixbas
Crescent Prestige 2 Exclusive duovagn + Maxi-Cosi Pebble 360 Pro med isofixbasCrescent Prestige 2 Exclusive duovagn + Maxi-Cosi Pebble 360 Pro med isofixbas
Crescent Prestige 2 Exclusive duovagn + Maxi-Cosi Pebble 360 Pro med isofixbas

Produktinformation

Här får du Crescent Prestige 2 Exclusive duovagn och adapter tillsammans med Maxi-Cosi Pebble 360 Pro med FamilyFix 360 PRO isofixbas. Välj fritt vilka färger du vill ha!

Duovagnen:
Nya uppdaterade duovagnen Crescent Prestige 2 har det mesta du kan tänka dig! En snabb ihopfällning med deras Autofold funktion som med hjälp av gravitationen gör att vagnen fäller ihop sig själv efter bara en rörelse.

Chassi är tillverkat i aluminium som håller nere vikten. Fjädring över alla fyra hjulen som gör promenaden mjuk för både dig och ditt barn. Punkteringsfria hjul som är nästintill underhållsfria. Framhjulen är rörliga men går att låsa. Bakhjulen är 12 tum och framhjulen 8 tum. Teleskopshandtag som passar både längre och kortare föräldrar.

Chassit fälls ihop med låsta framhjul och kan då stå själv ihopfälld och gör det enklare att förvara när vagnen inte används. Kan fällas ihop med sittdelen på oavsett vilket håll sittdelen är vänd mot. Vagnen går att dra efter sig när den är ihopfälld!

Varukorgen tar hela 8 kg och är öppen och lättillgänglig oavsett från vilket håll du vill komma åt.

Förutom de genomtänkta funktionerna så har Prestige Exclusive även detaljer som verkligen fångar ögat. Quiltat körhandtag i läderimitation, polerat chassi och quiltade tyger på liggdelen som ger en lyxig känsla!

Sittdelen är av klassisk modell och fälls i flera lägen från sittande till fullt liggläge. Suffletten är expanderbar och har en ventilationslucka för bra luftgenomströmning. Fotstödet är förlängningsbart ca 2 cm. Sittdelen har en delbar 5-punktssele. Extra solkeps och tittlucka i suffletten.

Liggdelen är ombonad men samtidigt rymlig och kommer med en mjuk madrass. Förlängningsbar sufflett som täcker väldigt bra och har ett liggdelslock som skyddar från vind. Bärhandtag i suffletten som kan användas när den inte är i det förlängda läget. Liggdelen har en fantastisk ventilation. Öppningsbar både upptill samt i liggdelens bas vilket ger en bra luftgenomströmning och en ordentlig panoramautsikt för barnet. Perfekt för den vakna bebisen att ligga på mage och nackträna genom att kika ut igenom öppningen. Innerfoder är avtagbart och går att tvätta. Memoryknappar för att ta av liggdelen så du bara behöver använda en hand.

Mått:
Ihopfälld med hjul och sittdel: längd 69 cm, höjd 30 cm, bredd 55 cm
Liggdelens innermått: längd 80 cm, höjd 19 cm, bredd 34 cm
Höjd på handtaget: 91-107 cm
Framhjul: 8 tum
Bakhjul: 12 tum

Vikt:
Chassi + hjul: 7,8 kg
Sittvagn (chassi + hjul + sittdel): 12,6 kg
Sittdel: 4,8 kg
Liggdel: 4,4 kg

Maxvikt:
Liggdel 9 kg

Babyskydd: 
Maxi-Cosi Pebble 360 PRO kan användas från födseln upp till ca 15 månader (max 13 kg) och ger maximal komfort, bekvämlighet och säkerhet från första dagen. Pebble 360 PRO uppfyller den senaste i-Size säkerhetsstandarden R129.

Babyskyddet går att fästa på FamilyFix 360 PRO isofixbas Basen har både ett smart inbyggt rotationssystem som möjliggör smidig och enkel rotation i 360 grader med bara en hand men även en skena som gör det möjligt att justera ut bilstolen eller babyskyddet utanför bilen med en så kallad SlideTech™-teknik.

Basen använder även FlexiSpin-teknik som gör att du kan rotera basen i valfri bakåtlutad position. Ljus- och ljudindikatorer meddelar när bilbarnstol och bilbas är korrekt installerade.

Pebble 360 Pro kan lutas till en helt liggande position i alla lägen – i bilen, fäst vid en barnvagn och med eller utan FamilyFix 360 Pro-basen. Babyskyddet har en easy-in sele som förblir öppen, så att du enkelt kan få ditt barn in i och ut ur bilen.

För att säkerställa barnets säkerhet och komfort har Pebble 360 PRO bland annat ClimaFlow och inbyggd G-CELL-teknik. ClimaFlow främjar en behaglig luftcirkulation och hjälper till att reglera ditt barns temperatur. G-CELL-tekniken ser till att minska krafterna vid en eventuell sidokollision. Babyskyddet har en 3-punkts säkerhetssele som optimerar fastsättningen av ditt barn. Det är dessutom väldigt lätt och smidigt att sätta i och ta ut barnet tack vare den innovativa selhanteringen. 

Med Pebble 360 PRO är det enkelt att justera säkerhetssele och nackstödshöjd - så att din växande bebis alltid erbjuds bästa passform. Praktisk, integrerad sufflett som skyddar mot solen. Babyskyddet passar barnvagnar från Maxi-Cosi och ett stort urval av andra märken som finns på marknaden.

I-Size godkänt babyskydd som passar från nyfödd upp till 13 kg

Lutningsbart till helt liggande position

  • Bekvämt spädbarnsinlägg medföljer som gör det ombonat för den nyfödda bebisen
  • Roteras och justeras enkelt på FamilyFix 360 PRO isofixbas 
  • Inbyggt G-CELL sidokrocksskydd 
  • ClimaFlow för god luftcirkulation och behaglig temperatur
  • Enkel selhantering
  • Avtagbar klädsel som kan tvättas i maskin

Rekommenderad ålder: från nyfödd till ca 15 månader (40-87 cm)
Skötselråd: klädseln går att ta av och kan tvättas i maskin
 
Maxvikt: 13 kg
Vikt: 4,7 kg

Bas till bilen: 
Maxi-Cosi FamilyFix 360 PRO bilbas monteras i bilen med hjälp av ISOFIX och det inbyggda stödbenet. Basen är kompatibel med Maxi-Cosi Pebble 360 PRO och Maxi-Cosi Pearl 360 PRO och kan därför användas för bakåtvänt åkande från nyfödd upp till ca 4 års ålder. Godkänd enligt senaste säkerhetsstandarden i-Size.

FamilyFix 360 PRO har både ett smart inbyggt rotationssystem som möjliggör smidig och enkel rotation i 360 grader med bara en hand men även en skena som gör det möjligt att justera ut bilstolen eller babyskyddet utanför bilen med en så kallad SlideTech™-teknik.

Basen använder även FlexiSpin-teknik som gör att du kan rotera basen i valfri bakåtlutad position. Ljus- och ljudindikatorer meddelar när bilbarnstol och bilbas är korrekt installerade.

Kan användas från födseln upp till ca 4 års ålder

Smart, inbyggt rotationssystem - rotera med en hand

FlexiSpin-teknik gör det möjligt att rotera basen i valfri bakåtlutad position

Ljus- och ljudindikatorer meddelar när bilbarnstol och bas är korrekt installerade

Maxi-Cosi FamilyFix 360 PRO isofixbas är kompatibel med:
- Maxi-Cosi Pebble 360 PRO
- Maxi-Cosi Pearl 360 PRO

AGR-godkännande (ackrediterad som ryggvänlig produkt av oberoende vårdpersonal),

Vikt: 8,6 kg

Adapter:
Klicka ditt babyskydd direkt på din Crescent Prestige barnvagn.

Passar till babyskydden listade här nedan:
Maxi-Cosi Pebble 360 PRO, Marble samt med Pebble 360 och Coral 360 om man trycker in knapparna. (passar inte med Cabriofix i-size)
Alla Nuna babyskydd
Britax Baby-Safe Pro, Baby-Safe 5Z2, Baby-Safe 3 samt Core. (passar inte med Baby-Safe isense, Britax Primo eller Baby-Safe)
Cybex Cloud G, Anton S2 samt Cloud T om man trycker in knapparna (passar inte med Aton 5)
Besafe Izi Go ModularCopyright © 2009-2024 Baby V | E-post: kundservice@babyv.se
Standardvy | Byt till Mobil vy