Startsida / Paket / Barnvagnspaket / Crescent Prestige 2 Exclusive duovagn + Cybex Cloud T med isofix-bas
Crescent Prestige 2 Exclusive duovagn + Cybex Cloud T med isofix-basCrescent Prestige 2 Exclusive duovagn + Cybex Cloud T med isofix-bas
Crescent Prestige 2 Exclusive duovagn + Cybex Cloud T med isofix-bas

Produktinformation

Här får du Crescent Prestige 2 Exclusive duovagn och adapter tillsammans med Cybex Cloud T babyskydd och Cybex isofix-bas T i-Size. Välj fritt vilka färger du vill ha!

Duovagnen:
Nya uppdaterade duovagnen Crescent Prestige 2 har det mesta du kan tänka dig! En snabb ihopfällning med deras Autofold funktion som med hjälp av gravitationen gör att vagnen fäller ihop sig själv efter bara en rörelse.

Chassi är tillverkat i aluminium som håller nere vikten. Fjädring över alla fyra hjulen som gör promenaden mjuk för både dig och ditt barn. Punkteringsfria hjul som är nästintill underhållsfria. Framhjulen är rörliga men går att låsa. Bakhjulen är 12 tum och framhjulen 8 tum. Teleskopshandtag som passar både längre och kortare föräldrar.

Chassit fälls ihop med låsta framhjul och kan då stå själv ihopfälld och gör det enklare att förvara när vagnen inte används. Kan fällas ihop med sittdelen på oavsett vilket håll sittdelen är vänd mot. Vagnen går att dra efter sig när den är ihopfälld!

Varukorgen tar hela 8 kg och är öppen och lättillgänglig oavsett från vilket håll du vill komma åt.

Förutom de genomtänkta funktionerna så har Prestige Exclusive även detaljer som verkligen fångar ögat. Quiltat körhandtag i läderimitation, polerat chassi och quiltade tyger på liggdelen som ger en lyxig känsla!

Sittdelen är av klassisk modell och fälls i flera lägen från sittande till fullt liggläge. Suffletten är expanderbar och har en ventilationslucka för bra luftgenomströmning. Fotstödet är förlängningsbart ca 2 cm. Sittdelen har en delbar 5-punktssele. Extra solkeps och tittlucka i suffletten.

Liggdelen är ombonad men samtidigt rymlig och kommer med en mjuk madrass. Förlängningsbar sufflett som täcker väldigt bra och har ett liggdelslock som skyddar från vind. Bärhandtag i suffletten som kan användas när den inte är i det förlängda läget. Liggdelen har en fantastisk ventilation. Öppningsbar både upptill samt i liggdelens bas vilket ger en bra luftgenomströmning och en ordentlig panoramautsikt för barnet. Perfekt för den vakna bebisen att ligga på mage och nackträna genom att kika ut igenom öppningen. Innerfoder är avtagbart och går att tvätta. Memoryknappar för att ta av liggdelen så du bara behöver använda en hand.

Mått:
Ihopfälld med hjul och sittdel: längd 69 cm, höjd 30 cm, bredd 55 cm
Liggdelens innermått: längd 80 cm, höjd 19 cm, bredd 34 cm
Höjd på handtaget: 91-107 cm
Framhjul: 8 tum
Bakhjul: 12 tum

Vikt:
Chassi + hjul: 7,8 kg
Sittvagn (chassi + hjul + sittdel): 12,6 kg
Sittdel: 4,8 kg
Liggdel: 4,4 kg

Maxvikt:
Liggdel 9 kg

Babyskydd: 
Cybex Cloud T i-Size är ett babyskydd för barn mellan 0-13 kg. Godkänd enligt nya säkerhetsstandarden i-Size. 

Unika säkerhetsfunktioner så som justerbart nackstöd i 12 positioner och sele som är integrerad och justeras automatiskt när nackstödet höjs. Utökat sidokrocksskydd (s.k. L.S.P system) absorberar kraften från en kollision från sidan med upp till 25%. Ett perfekt babyskydd för prematurer och mycket små bebisar som har underutvecklade nackmuskler. Spädbarnsinlägg ingår och ger en mer liggande position för små barn. När barnet når en längd på 60 cm + kan du enkelt ta bort inlägget.

Sufflett med UVP50+ som ger skydd mot solen. Går att ställa i flera olika lägen och är fristående (dvs du behöver inte fästa suffletten i bärhandtaget).

När Cloud T-babyskyddet används tillsammans med Cybex isofix-bas T i-Size kan babyskyddet enkelt svängas mot bilens dörr och därmed förenkla för dig att lyfta barnet i och ur bilen, läs mer längre ner!

Går att reglera vinkeln på babyskyddet från halvliggande ner till helt plant liggläge, Cloud T går även att vinkla i bilen. (observera att det inte går att vinkla lika mycket som utanför bilen)

Nytt för Cybex T i-size är:

Meshfönster för bättre ventilation i suffletten, funkar även som titt-ut fönster

Babyskyddet går att använda som Travelsystem tillsammans med bl a Cybex barnvagnar.

Babyskyddet går att bälta fast med bilens trepunktsbälte alternativt tillhörande isofix-bas.

Köp till basen Cybex isofix-bas T i-Size till bilen och klicka enkelt på och av babyskyddet. Basen har en roterande platta som gör det möjligt att rotera babyskyddet i 180 grader ut mot bildörren. När barnet vuxit ur babyskyddet kan du återanvända basen till bilstol nummer två, den bakåtvända bilstolen som heter Cybex Sirona T i-Size för barn mellan 9-18 kg.

Mått: L 64,5 x B 44 x H 38-60 cm
Vikt: 4,5 kg
Skötselråd: går att ta av klädseln och tvätta i 30 grader

Babyskyddet går endast att fästa på Cybex isofixbas T ej tidigare modell Cybex isofixbas T.

Isofixbas till bilen: 
Cybex isofix-bas T i-Size är testad enligt den nya säkerhetsstandarden i-Size.
Går att klicka på babyskyddet Cloud T i-Size (0-13 kg) och därefter den bakåtvända bilstolen Sirona T i-Size (till ca 4 år). Du köper bara en bas och återanvänder den till nästa bilstol.

Basen har en roterande platta som gör det möjligt att rotera tillhörande bilstol i 180 grader ut mot bildörren. Fästs med isofix-fästen i bilen. Basen indikerar när den inte är rätt installerad. Nytt för T-basen är att du enkelt kan rotera tillhörande bilstol med hjälp av två större handtag, en på vardera sida om basen. 

Mått: L 66,5 x W 40,5 x H 36,5 cm
Vikt: 7,7 kg

Adapter: 

Klicka ditt babyskydd direkt på din Crescent Prestige barnvagn.

Passar till babyskydden listade här nedan:
Maxi-Cosi Pebble 360 PRO, Marble samt med Pebble 360 och Coral 360 om man trycker in knapparna. (passar inte med Cabriofix i-size)
Alla Nuna babyskydd
Britax Baby-Safe Pro, Baby-Safe 5Z2, Baby-Safe 3 samt Core. (passar inte med Baby-Safe isense, Britax Primo eller Baby-Safe)
Cybex Cloud G, Anton S2 samt Cloud T om man trycker in knapparna (passar inte med Aton 5)
Besafe Izi Go ModularCopyright © 2009-2024 Baby V | E-post: kundservice@babyv.se
Standardvy | Byt till Mobil vy