Stäng
Startsida / Paket / Barnvagnspaket / Maxi-Cosi Lila XP + Oria XXL sittvagn + liggdel, svart
Maxi-Cosi Lila XP + Oria XXL sittvagn + liggdel, svartMaxi-Cosi Lila XP + Oria XXL sittvagn + liggdel, svartMaxi-Cosi Lila XP + Oria XXL sittvagn + liggdel, svartMaxi-Cosi Lila XP + Oria XXL sittvagn + liggdel, svartMaxi-Cosi Lila XP + Oria XXL sittvagn + liggdel, svart
Maxi-Cosi Lila XP + Oria XXL sittvagn + liggdel, svart

Produktinformation

Paketpris på Maxi-Cosis terrängvagn Lila XP med tillhörande liggdel Oria XXL! 

Sittvagn:

Maxi-Cosi Lila XP är en barnvagn perfekt för terräng, mjuk fjädring och stora punkteringsfria hjul som tar sig fram överallt.

Lila XP har en klassisk sittdel som går att fälla ner till liggläge. Sittdelen som är väldigt rymlig har även en lång expanderbar sufflett som skyddar från solen, självklart med UV-skydd 50+. Justerbart fotstöd och ryggstöd. Teleskopshandtag som går att ställa i flera höjder för att passa alla föräldrar.

Lila XP har en stor lättåtkomlig varukorg som klarar en maxlast på hela 10kg! Stora punkeringsfria hjul där de främre hjulen är rörliga men går att låsa. Unika Modulo-Drive-systemet gör att du kan låsa framhjulen på sidan av chassit så att du slipper ner till framhjulen för att låsa eller låsa upp. Enkel att fälla ihop med bara ett enhandsgrepp.

Köp till Oria XXL liggdelen för att använda barnvagnen från födsel. Barnvagnen går att använda som travel system tillsammans med alla Maxi-Cosi’s babyskydd.

Ingår regnskydd & myggnät. OBS regnskyddet fästs i suffletten med dragkedja och täcker barnet, täcker ej suffletten.

Vikt: 13,8 kg
Sittdel: 4,5 kg

Mått ihopfälld (chassi+hjul): H 32 x B 61 x L 93 cm
Mått ihopfälld med sittdel: H 41,5 x B 61 x L 93 cm

Färg: svart

Liggdel:

Liggdel till Maxi-Cosi Lila XP. En väldigt rymlig och genomtänkt liggdel. 
Suffletten har inbyggt bärhandtag som gör den enkel att bära med sig och ventilationslucka baktill, perfekt för varma dagar. Liggdelens ryggplatta går smart att justera till mer lutande genom att du bara drar i remmen i fotänden. 

Liggdelen har flera praktiskt fack till förvaring, så att du har allting lättillgängligt på promenaden. Liggdelen går enkelt att fälla ihop så att den tar mindre plats vid t.ex. förvaring. Ingår mjuk madrass, regnskydd och myggnät.

Innermått: 80 cm
Vikt: 4,4 kg

Färg: svartCopyright © 2009-2018 Baby V | E-post: kundservice@babyv.se
Standardvy | Byt till Mobil vy