Stäng
Startsida / Paket / Emmaljunga Mondial De LUXE duovagnspaket, valfri färg
Emmaljunga Mondial De LUXE duovagnspaket, valfri färgEmmaljunga Mondial De LUXE duovagnspaket, valfri färgEmmaljunga Mondial De LUXE duovagnspaket, valfri färgEmmaljunga Mondial De LUXE duovagnspaket, valfri färg
Emmaljunga Mondial De LUXE duovagnspaket, valfri färg

Produktinformation

Välj fritt vilket chassi samt färg på sitt-& liggdel! 

Chassi:
Emmaljunga Mondial de Luxe är avsedd för den modemedvetne kunden som vill ha en chique, exklusiv och klassiskt elegant Duo Combi i världsklass. Tekniken är beprövad och finslipad, då Mondial de Luxe baseras på en av Emmaljungas mest sålda barnvagnar, som nått stort internationellt erkännande. Hög kvalitet, rymlighet och genomtänkta detaljer gör detta till en riktigt lyxig barnvagn!

Sitt- & liggdel:

Med Mondial de Luxe kan du med gott samvete vara ute hela dagen eftersom du ger ditt barn mycket plats, lugn och härlig komfort i den rymliga ligg- och sittdelen. Barnvagnen kan användas som Travel System med bilbarnstol (babyskydd) om du köper till en adapter.

Mondial de Luxe har allt som behövs från födseln upp till 3-årsåldern, med liggdel och sittdel som du lätt och säkert byter till när barnet blir större. Lång sufflett med insytt solskydd, insektsnät och ventilationslucka; används till både liggdel och sittdel. Liggdelen har en vaggfunktion som gör att du kan vagga barnet när liggdelen står på golvet. Isolerande/luftväxlande liggdelsbotten för komfort oavsett väder. Mjuk och skön madrass och uppfällbart ryggstöd för sittläge i liggdelen. Sittdelen är av klassisk modell där du justerar läget på ryggstödet och fotstödet var för sig. Ryggstödet går helt ner till fullt liggläge. Footsack (vindskydd över benen) till sittdelen ingår.

Vikt & mått
Liggdel 5.9 kg / Sittdel 6,0 kg
Längd liggdel (innermått) 79 cm
Längd sittdel (innermått) 90 cmCopyright © 2009-2018 Baby V | E-post: kundservice@babyv.se
Standardvy | Byt till Mobil vy