Stäng
Startsida / Paket / Maxi-Cosi Rock + bas 0-12 kg, VALFRI FÄRG
Maxi-Cosi Rock + bas 0-12 kg, VALFRI FÄRGMaxi-Cosi Rock + bas 0-12 kg, VALFRI FÄRG
Maxi-Cosi Rock + bas 0-12 kg, VALFRI FÄRG

Produktinformation

I detta paket får du Maxi-Cosi Rock babyskydd som är godkänd enligt nya säkerhetsstandarden i-Size med tillhörande Family-Fix One-bas till kanonpris. Välj fritt färg på babyskyddet! Registrera din Maxi-Cosi produkt på deras hemsida och få livstidsgaranti!

Maxi-Cosi Rock är ett babyskydd för barn mellan 0 - ca 12 månader (max 12 kg).

Rock har ett spädbarnsinlägg som erbjuder ditt barn komfort och extra säkerhet i form av ett inbyggt sidokrocksskydd och har en formbar, kraftabsorberande kärna istället för en frigolitkärna. Rock väger endast 3,9 kg och kan användas på barnvagnen med hjälp av adaptrar. Babyskyddet kan monteras med bilens säkerhetsbälte (trepunktsbälte) eller med basen FamilyFix One.

Mjuka knappar håller selen åt sidan när du sätter i barnet. Rock har ett bältessystem som automatiskt ställer sig i ett utspärrat läge när du låst upp bältet. Du justerar också längden på bältena utan att behöva trycka på någon justeringsknapp. Axelremmarna kan justeras i flera olika höjdlägen med ett enkelt handgrepp på baksidan av babyskyddet. Inbyggt solskydd är integrerat i babyskyddet som enkelt fälls ut eller viks undan vid behov. Sätets djup kan anpassas efter babyn i takt med att den växer. Gungfunktion när den står på golvet. Bärhandtaget går att justera i tre olika lägen. Rock är anpassad för handbagagemåtten på flygplan. Indikation visas för rätt montering.

Avtagbar klädsel som går att tvätta.

Godkänd enligt R129
Vikt: 3,9 kg

____________________________________________

Maxi-Cosi Familyfix One bilbas monteras i bilen med hjälp av isofix. Kompatibel med Maxi-Cosi Rock, Pebble Plus och Pearl One, så kan alltså användas för bakåtvänt åkande från barnets födsel upp till ca 4 års ålder. Godkänd enligt senaste säkerhetsstandarden iSize.

Installeras i bilen med hjälp av isofix och inbyggt stödben. Korrekt eller inkorrekt installation av basen och av tillhörande babyskydd (alternativt bilbarnstol) syns och signaleras direkt på basen med hjälp av både ljus- och ljudindikator. Mycket användarvänlig.Copyright © 2009-2018 Baby V | E-post: kundservice@babyv.se
Standardvy | Byt till Mobil vy