Stäng
Startsida / Paket / Klippan bilstolspaket, valfri färg
Klippan bilstolspaket, valfri färgKlippan bilstolspaket, valfri färgKlippan bilstolspaket, valfri färgKlippan bilstolspaket, valfri färgKlippan bilstolspaket, valfri färg
Klippan bilstolspaket, valfri färg

Produktinformation

Här får du ett komplett paket med den säkra och lättmonterade Klippan Triofix Recline i paket tillsammans med babyskyddet Klippan Dinofix och bilbasen Klippan isofix-bas. Med detta paket har du bilstolar hela vägen från nyfödd upp till 36 kg med framåtvänt läge. Välj färg helt efter egen smak!

Klippan Dinofix babyskydd är godkänd för grupp 0+ från 0-13 kg (nyfödd till ca 1 år). Monteras i medföljande isofix-basen eller med hjälp av bilens trepunktsbälte. Dinofix babyskydd monteras så att barnet åker med ryggen i färdriktningen. Extra djupa sidor för maximalt sidokollisionsskydd. Låg vikt, endast 3,9 kg, gör den lätt att bära. Avtagbar och tvättbar klädsel.
Godkänd enligt ECE R44-04.

Klippan Triofix Recline är en mångfunktionell bilbarnstol som kan monteras i bilen både med ansiktet i färdriktningen och med ryggen i färdriktningen.

Klippan Triofix Recline är en säker bilbarnstol, där Klippan satt stor vikt på en säker och bekvämlig installation och användning. Det integrerade nackstödet och justeringen av bälteshöjden gör stolen speciellt användarvänlig. Justering av bälteshöjden är designad så att man inte behöver lösgöra bälten från stolen, det är bara att lyfta eller sänka bälten till rätt höjd.

Klippan Triofix Reclines alternativa användningar:
1. Ryggen i färdriktningen med Klippan Isofix-bas, 9-18 kg
2. Ryggen i färdriktningen med Klippan Isofix-bas (bältad), 9-18 kg
3. Ansiktet i färdriktningen med Klippan Isofix-bas + barnet bältas med bilens säkerhetsbälte, 9-25 kg
4. Ansiktet i färdriktningen med Klippan Isofix-bas (bältad) + barnet bältas med bilens säkerhetsbälte, 9-25 kg
5. Ansiktet i färdriktningen (utan bas) bältas med bilens säkerhetsbälte, 15-36 kg

Godkännanden:
ECE R44-04. Grp: 1,2 och 3 (9-36kg).
- Universal 15-36kg, E17, 040027
- Semi-universal 9-18kg Y, 15-25kg, E17, 040028
Copyright © 2009-2018 Baby V | E-post: kundservice@babyv.se
Standardvy | Byt till Mobil vy