Stäng
Startsida / Paket / Emmaljunga NXT90 sittvagn, valfri färg
Emmaljunga NXT90 sittvagn, valfri färgEmmaljunga NXT90 sittvagn, valfri färgEmmaljunga NXT90 sittvagn, valfri färg
Emmaljunga NXT90 sittvagn, valfri färg

Produktinformation

Paketerbjudande! Emmaljunga chassi från 2020 i valfri färg tillsammans med valfri Ergonomisk sittdel från 2019 till bra pris!


Chassi: 

NXT90 är en modern och stilren vagn, pålitlig och kraftfull och mycket kompakt ihopfälld. Vagnen har stora svängbara framhjul (låsbara) och genomtänkta funktioner som gör promenaderna till ett nöje vad det gäller komfort, oavsett om det är i stad eller vid terrängkörning.

Komplettera med Emmaljunga NXT liggdel för att använda vagnen direkt från barnets födsel och NXT sittdel Ergo eller Flat för att använda vagnen från 6 månader. Barnvagnen kan användas som Travel System med bilbarnstol (babyskydd) om du köper till en adapter.

- teleskopstyre med ställbart handtag som både kan höjdanpassas och vinklas för att passa olika steglängder, lugna och snabba promenader
- exklusivt leatherette-klätt körhandtag
- generöst tilltagen och lättåtkomlig varukorg med reflexer

Modernt och stabilt aluminiumchassi med säkert fästsystem för ligg-, sittdel samt adaptrar för babyskydd. Automatiskt lås som säkrar chassit när det är hopfällt för enkel förvaring och transport. Rekommenderas från 6 månader.

Vikt:
Vikt inkl hjul: 9,7 kg
Bredd: 58,5 cm med bakhjul
Hopfälld utan hjul (längd x bredd x höjd): 80 x 48 x 18 cm

Miljö:
Emmaljungas vagnar är tillverkade i Sverige och är av mycket hög kvalitet. Emmaljungas filosofi är att bygga hållbara barnvagnar och på så vis förlänga produkternas livslängd och minimera onödiga avfall och transporter. Emmaljunga barnvagnsfabrik är miljöcertifierade enligt ISO14001.

 

Sittdel:

En ergonomisk sittdel som går att fälla i 4 olika steg från sittande till viloläge. Sittdelen är vändbar (framåt/bakåt) och har fempunktssele med mjuka axelremskuddar. Frambågen kan öppnas för en smidig i- och urstigning. Inbyggt myggnät och expanderbar sufflett med UV SPF + 50.

Denna sittdel går att använda som syskonsits på NXT90. Köp bara till double adapter! Även kompatibel med joggingvagnen NXT Challenge.

Nytt för 2019 årsmodell:
- keps på suffletten 
- 8 cm längre i ryggen 
- reflex insytt i suffletten

Vikt: 4,1 kg
Mått (längd x bredd): 105 x 32Copyright © 2009-2018 Baby V | E-post: kundservice@babyv.se
Standardvy | Byt till Mobil vy