Stäng
Startsida / Paket / Axkid Life sulky + Axkid Minikid bakåtvänd bilbarnstol, valfri färg
Axkid Life sulky + Axkid Minikid bakåtvänd bilbarnstol, valfri färgAxkid Life sulky + Axkid Minikid bakåtvänd bilbarnstol, valfri färg
Axkid Life sulky + Axkid Minikid bakåtvänd bilbarnstol, valfri färg

Produktinformation

Här får du Axkid Life sulky + Axkid Minikid bakåtvänd bilbarnstol till paketpris! Välj fritt färg på vagnen och bilstolen.

Axkid Life är en liten och smidig barnvagn för dig som vill fortsätta att resa och upptäcka världen med ditt barn. Life är lätt att använda och enkelt att fälla ihop.

Axkid Life väger endast 6,5 kg och har en axelrem som gör den enkel att bära med sig. Ingårresväska med handtag och frambåge!

Steglösa rygglägen, som även går att fälla till fullt liggläge (vagnen är utrustad med huvudskydd som skyddar barnet vid fullt liggläge) och en 5-punktssele gör resan för barnet både säker och komfortabel. Bra fjädring på alla 4 hjul som är punkteringsfria och utrustade med en fotbroms som enkelt manövreras och som låser båda bakhjulen.

Klädseln går att ta av för att rengöra och kan tvättas i 30° maskintvätt eller torkas av med vatten och såpa. Handtagsbågen samt bygeln är trendig och modern i svart läder imitation.

Köp till Axkid Life liggdel och vagnen kan användas även för de allra minsta, från 0–6 månader, för att maximera användningen.

Möjlighet att använda babyskyddet direkt på sulkyn finns med tillbehöret Axkid Life adapter, som är kompatibla med babyskydd som har Maxi-Cosi infästning. Köps separat. Går att klicka på Axkid Modukid Infant med babyskyddsadaptern.

Vikt: 6,5 kg
Mått uppfälld: 100 x 45 x 85 cm
Mått säte och rygg: säte 33 x 21, rygg 45 cm

Bilstol:

Till Axkid Minikid bakåtvänd bilbarnstol (0-25 kg) ingår Axkid babydyna (värde 149 kronor).

Axkid Minikid är bilbarnstol som är försedd med ett långt stödben som enkelt justeras med enbert en knapp och självspännande förankringsband som gör monteringen enkel. Montera och vicka på stolen tills den sitter stadigt. Med stolens främre justerbara ben ställs stolens lutning in, så att den passar ditt barn.

Axkid Minikid är försedd med ett nackstöd som anpassar sig efter barnets längd. Nackstödet har en bromsfunktion för ökad komfort för de minsta barnen. Nytt för Axkid Minikid from år 2018 är ett tjockare och mer ombonat nackstöd. Den unika funktionen med nackstödet och internselen, som justeras automatiskt efter barnets längd och storlek när du drar åt bältet, finns kvar med en tydligare nackstödsbroms.

Axkid Minikid är godkänd i enlighet med ECE R44 rev 04 samt plusgodkänd. Stolen kan användas bakåtvänd för barn mellan 0-25kg med bilens trepunktsbälte. Axkid Minikid är Plusgodkänd.
Medföljer en avtagbar tjockare dyna för det mindre barnet.

Nytt för Axkid Minikid from år 2018 är det unika och nya sidokrocksskyddet - ASIP (Axkid Side Impact Protection) som ger bästa möjliga skydd för ditt barn vid eventuell krock från sidan. ASIP ska användas på den sidan av bilbarnstolen som är ut mot bildörren, vid användning i mitten behöver inte ASIP användas. Stolens stödben har förbättrats och bältesklämmorna har gjorts bättre för att öka användarvänligheten. Nackstödet har vadderats lite mer för optimal komfort när barnet sover. Klädseln har förbättrats och momentet att trä av och på klädseln har förenklats, så att möjligheten att tvätta klädseln blir smidigare.

Axkid Minikid är godkänd från 0-25 kg (cirka 125 cm, 6 år).

B:44cm
H: 61cm
D: 56cm
Vikt: 11,2kgCopyright © 2009-2018 Baby V | E-post: kundservice@babyv.se
Standardvy | Byt till Mobil vy