Stäng
Startsida / Baby & barn / Mamma / Gravid- & amningskuddar / Doomoo gravidkudde - Pandakudde på köpet!
Doomoo gravidkudde - Pandakudde på köpet!Doomoo gravidkudde - Pandakudde på köpet!
Doomoo gravidkudde - Pandakudde på köpet!

Produktinformation

Här får du ett paket med Doomoos fina gravidkudde i utvalda färger och dessutom Pandakudden från Candide utan kostnad, värde ca 199 kr! Välj fritt färg på gravidkudden - pandakudden får du i offwhite.


Doomoo gravidkudde:

Doomoo gravidkudde är en ultramjuk och ergonomisk kombinerad gravid- och amningskudde som passar liten som stor. Kudden rekommenderas av barnmorskor för dess professionella design. Kudden fungerar utmärkt till gravida som har problem med bäckenbotten eller sömnsvårigheter. Den ligger stadigt mellan benen och huvudet samt stödjer magen. Kan dessutom användas som amningskudde, då får mamman korrekt stöd för axlar, rygg och armar samtidigt som barnet får rätt amningsposition.

Kudden är fylld med minimala, prasselfria EPS-kulor som formar sig efter mammans och babyns kropp. Den är mjuk och skön, och behåller sin stuns under hela amningen, utan att sjunka ihop. På så sätt tappar inte barnet greppet om bröstvårtan och får även en optimal amningsposition.

Doomoos kombinerade gravid- och amningskudde har flera smarta funktioner. Den kan användas som ett skönt liggstöd till barnet, både när det ligger på mage och på rygg samt som ett säkert sittstöd, som en ”lära sitta-kudde”.

Kuddens överdrag är gjort av ekologisk bomullstrikå. Överdraget är avtagbart och går att maskintvätta i 30 grader. Även innerkudden kan tvättas i maskin på 30 grader.

EPS-kulor innehåller mycket luft så kulorna blir platta efter en viss användning. Därför går Doomoos kvalitetskuddar att fylla på med nya kulor via en dragkedja på innerkudden. EPS-kulor har en antibakteriell egenskap som är fördelaktig i amningssituation. Bakterier kan inte överleva naturligt i mikrokulornas miljö.

Med Doomoos gravidkudde blir både mamman och barnet mer avslappnade och får en fungerande och mysig amningsstund, vilket enligt senare forskning stimulerar mjölkproduktionen.

Tips! Tvätta överdraget ofta, det drar ihop kudden.

Bäst i test! Doomoo Amnings- och gravidkudde utsågs 2020 till Bästa amningskudden av testsajten Bäst-i-test.se

- Ergonomisk och ultramjuk
- Fylld med minimala EPS-kulor
- Multifunktionell, även ligg- och sittstöd till barnet
- Ekologisk, Ökotex certifierad bomullstrikå
- Påfyllningsbar, EPS-kulor som tillbehör

Storlek: 74 x 42 x 17 cm
Material: Överdrag i 95% bomull och 5% elastan. Innerkudde 92% polyester, 8% elastan
Fyllning: EPS-kulor av 100% polystyren


Candide pandakudde:

Liten, smidig och säker babykudde med ergonomisk form för att förhindra platt-huvud (skallasymmetri). Perfekt till vagnen, vaggan, babynestet eller spjälsängen. Gjord i memory foam som formar sig efter barnets huvud. överdraget är av behaglig jerseyfrotté i bomull. Har barnet redan skallasymmetri ska inte denna kudde användas.

Rekommenderad ålder: 0-6 månder
Mått: 19x21 cm

Färg: offwhite/gulvit

 

 

 Copyright © 2009-2020 Baby V | E-post: kundservice@babyv.se
Standardvy | Byt till Mobil vy