Stäng
Startsida / Barnvagnar / Duovagn / Emmaljunga NXT90 sittvagn + liggdel supreme 2019, valfri färg
Emmaljunga NXT90 sittvagn + liggdel supreme 2019, valfri färgEmmaljunga NXT90 sittvagn + liggdel supreme 2019, valfri färgEmmaljunga NXT90 sittvagn + liggdel supreme 2019, valfri färgEmmaljunga NXT90 sittvagn + liggdel supreme 2019, valfri färg
Emmaljunga NXT90 sittvagn + liggdel supreme 2019, valfri färg

Produktinformation

Här får du Emmaljunga NXT90 sittvagn och liggdel Supreme i valfri färg!

Sittvagn:
Med NXT90 får du en modern och stilren vagn, pålitlig och kraftfull och mycket kompakt ihopfälld. Vagnen har stora svängbara framhjul (låsbara) och genomtänkta funktioner som gör promenaderna till ett nöje vad det gäller komfort, oavsett om det är i stad eller vid terrängkörning.


Emmaljunga NXT90 köper du som sittvagn, sittdelen är vändbar så du väljer själv om barnet tittar mot dig eller framåt. Komplettera med Emmaljunga NXT liggdel för att använda vagnen direkt från barnets födsel. Barnvagnen kan användas som Travel System med bilbarnstol (babyskydd) om du köper till en adapter.


NXT90 har en ergonomisk sittdel som ger hög sittkomfort. Sittdelen är vändbar (framåt/bakåt) och går att justera med enkelt och tyst enhandsgrepp i tre lägen och har fempunktssele med mjuka axelremskuddar. Frambågen kan öppnas för en smidig i- och urstigning. Fälls enkelt ihop för smidig förvaring och transport. 

Suffletten har UV-skydd UPF50+ och en ventilationslucka för bästa ventilation och skydd.

- teleskopstyre med ställbart handtag som både kan höjdanpassas och vinklas för att passa olika steglängder, lugna och snabba promenader
- exklusivt leatherette-klätt körhandtag
- vinklingsbart fotstöd för maximal sittkomfort
- expanderbar sufflett med UPD 50+ och ventilation
- vatten och smutsavstötande tyg med solskydd (UPF50+) och mjukt exklusivt innertyg
- generöst tilltagen och lättåtkomlig varukorg med reflexer
- myggnät och solskydd ingår


Nytt för 2019 årsmodell:
- Keps på suffletten
- 8 cm längre i ryggen, totalt 104 cm 

Modernt och stabilt aluminiumchassi med säkert fästsystem för ligg-, sittdel samt adaptrar för babyskydd. Automatiskt lås som säkrar chassit när det är hopfällt för enkel förvaring och transport. Rekommenderas från 6 månader.

Vikt & mått
Sittdel:
Vikt: 4.1kg
Sittdelsmått (längd x bredd): 105 x 32 cm

Chassi:
Vikt inkl hjul: 9,7 kg
Bredd: 58,5 cm med bakhjul
Hopfälld utan hjul (längd x bredd x höjd): 80 x 48 x 18 cm

Miljö:
Emmaljungas vagnar är tillverkade i Sverige och är av mycket hög kvalitet. Emmaljungas filosofi är att bygga hållbara barnvagnar och på så vis förlänga produkternas livslängd och minimera onödiga avfall och transporter. Emmaljunga barnvagnsfabrik är miljöcertifierade enligt ISO14001.

Liggdel:

Emmaljunga City liggdel Supreme.
I liggdelen ingår det en mjuk madrass, fodrat lock med förvaringsficka samt en fodrad sufflett med vädringslucka. I suffletten finns även möjlighet att fästa myggnät och solskydd. Under madrassen finns ett ryggstöd som du kan fälla upp om ditt barn vill sitta upp en liten stund och botten har en Thermo Base som gör det möjligt att reglera ventilationen. Liggdelen har också en vaggfunktion så att du kan vagga ditt barn när den står på golvet. På sidorna finns bärremmar som döljs i fickor när de inte används.

Rekommenderas från nyfödd till ca 6 månader.

Passar till: Emmaljunga NXT 90 och NXT 90F

- sufflett, lock och madrass ingår
- Thermo Base botten
- vaggfunktion när liggdelen står på golvet
- integrerat myggnät och solskydd
- vädringslucka i suffletten
- bärremmar

Vikt & mått
Vikt: ca 4,6 kg
Längd (innermått): 76 cmCopyright © 2009-2018 Baby V | E-post: kundservice@babyv.se
Standardvy | Byt till Mobil vy