Startsida / Barnvagnar / Nuna Triv duovagn
Nuna Triv duovagnNuna Triv duovagnNuna Triv duovagn
Nuna Triv duovagn

Produktinformation

Här får du Nuna Triv som duovagn med sittvagn och liggdel. 

Sittvagn:

En kompakt sittvagn från Nuna som är perfekt för stadsmiljö. Fjädring över alla fyra hjulen för en skön åktur för ditt barn. Körhandtag och medföljande frambåge i lyxig läderimitation.

Chassit har punkteringsfria gummihjul som ger en härlig körkänsla och är helt underhållsfria, ingen oro för punkteringar på er promenad. Framhjulen är lika stora som bakhjulen och är rörliga men går att låsa vid behov. Körhandtaget är justerbart från 98 cm till 110 cm och passar olika längd på föräldrar.

Sittdelen är av klassisk modell och går att justera i 4 olika lägen, från sittande till fullt liggläge. Suffletten är expanderbar och har en extra solkeps för att skydda mot sol i ögonen. Ventilationslucka och tittlucka i suffletten. När suffletten är expanderad finns ventilation på sidorna för god luftgenomströmning. Justerbart fotstöd. Meshtyg i ryggen av sittdelen, perfekt under sommaren.

  • Swing-away frambåge, adapter till Nuna Pipa Next babyskydd ingår (babyskydd köps separat), regnskydd och sittvagnsdyna med huvudstöd ingår.
  • Stor varukorg
  • Står självständigt när den är ihopfälld med sittdelen mot föraren
  • Magnetfäste på selen för enkel hantering, delbar i tre eller fem delar
  • Meshtyg i ryggen för bättre ventilation

Maxvikt: från 6 månader upp till 22 kg
Handtagshöjd: 98 – 110 cm
Vikt: 8,8 kg
Mått ihopfälld: L 32 cm, B 52 cm, H 65 cm 

Liggdel:

Liggdel som passar Nuna Triv. 

Suffletten har UPF 50+ och en extra lång solkeps som fästs med magnet på sidorna av liggdelen och ger ett optimalt skydd från solen. Tittlucka med ventilation för bästa luftgenomströmningen. Ingår mjuk madrass med överdrag som är lätt att ta av och tvätta.

Liggdelen går att fälla ihop helt platt för mindre plats vid förvaring.
En liten ficka i fotänden på liggdelen som ligger dold under liggdelslocket. Perfekt för t.ex. nyklar eller mobil. Bärhandtag i snygga detaljer i läderimitation.

Maxvikt: 9 kg
Mått: längd 87 cm, bredd 43 cm, höjd 58 cm
Vikt: 3,1 kg



Copyright © 2009-2024 Baby V | E-post: kundservice@babyv.se
Standardvy | Byt till Mobil vy