Stäng
Startsida / Barnvagnar / Emmaljunga NXT90 F sittvagn + liggdel, amazing green
Emmaljunga NXT90 F sittvagn + liggdel, amazing green
Emmaljunga NXT90 F sittvagn + liggdel, amazing green

Produktinformation

Här får du Emmaljunga NXT90F sittvagn + liggdel i färgen amazing green till kanonpris!

Emmaljunga NXT90 F har (till skillnad från NXT90) en sittdel som kan läggas till fullt och plant liggläge. När sittdelen fälls ner till fullt liggläge aktiveras en Safe Frame som skyddar barnets huvud. Ligglängden blir då 89cm.

Med NXT90 F får du en modern och stilren vagn, pålitlig och kraftfull och mycket kompakt ihopfälld. Vagnen har stora svängbara framhjul (låsbara) och genomtänkta funktioner som gör promenaderna till ett nöje vad det gäller komfort, oavsett om det är i stad eller vid terrängkörning.


Emmaljunga NXT90 F köper du som sittvagn, sittdelen är vändbar så du väljer själv om barnet tittar mot dig eller framåt. Komplettera med Emmaljunga NXT liggdel för att använda vagnen direkt från barnets födsel. Barnvagnen kan användas som Travel System med bilbarnstol (babyskydd) om du köper till en adapter.


NXT90 F har en klassisk sittdel där ryggstödet fälls för sig och fotstödet för sig. Sittdelen är vändbar (framåt/bakåt) och har fempunktssele med mjuka axelremskuddar. Frambågen kan öppnas för en smidig i- och urstigning. Fälls enkelt ihop för smidig förvaring och transport. Sittdelen är rymlig och har en sitt- och liggyta på 104 cm.

Suffletten har UV-skydd UPF50+ och en ventilationslucka för bästa ventilation och skydd.

- teleskopstyre med ställbart handtag som både kan höjdanpassas och vinklas för att passa olika steglängder, lugna och snabba promenader
- exklusivt leatherette-klätt körhandtag
- vinklingsbart fotstöd för maximal sittkomfort
- expanderbar sufflett med UPD 50+ och ventilation
- vatten och smutsavstötande tyg med solskydd (UPF50+) och mjukt exklusivt innertyg
- generöst tilltagen och lättåtkomlig varukorg med reflexer
- myggnät och solskydd ingår


Nytt för 2019 årsmodell:
- Keps på suffletten

Modernt och stabilt aluminiumchassi med säkert fästsystem för ligg-, sittdel samt adaptrar för babyskydd. Automatiskt lås som säkrar chassit när det är hopfällt för enkel förvaring och transport. Rekommenderas från 6 månader.


Vikt & mått
Sittdel:
Vikt: 6.1kg
Sittdelsmått (längd x bredd): 104 x 32 cm

Chassi:
Vikt inkl hjul: 9,7 kg
Bredd: 58,5 cm med bakhjul
Hopfälld utan hjul (längd x bredd x höjd): 80 x 48 x 18 cm

Miljö:
Emmaljungas vagnar är tillverkade i Sverige och är av mycket hög kvalitet. Emmaljungas filosofi är att bygga hållbara barnvagnar och på så vis förlänga produkternas livslängd och minimera onödiga avfall och transporter. Emmaljunga barnvagnsfabrik är miljöcertifierade enligt ISO14001.

Liggdel:

Liggdel som passar till Emmaljunga NXT90/NXT90F och NXT60/NXT60F sittvagn.
Denna liggdel är lätt och kompakt men ändå rymlig och mysig (76 cm lång) med mjuk madrass och vadderat liggdelslock. Skräddarsydd och fodrad sufflett med inbyggt bärhandtag klätt i exklusivt leatherette.
Rekommenderas från födseln.

Vikt & mått
Vikt med sufflett, liggdelslock och madrass: 4.1 kg
Innermått (längd x bredd x höjd): 76 x 34 x 18 cmCopyright © 2009-2018 Baby V | E-post: kundservice@babyv.se
Standardvy | Byt till Mobil vy