Stäng
Startsida / Barnvagnar / Syskon-/tvillingvagn / Vändbar sittdel / Emmaljunga NXT Twin Select duovagn Ergo 2022, valfri färg
Emmaljunga NXT Twin Select duovagn Ergo 2022, valfri färgEmmaljunga NXT Twin Select duovagn Ergo 2022, valfri färgEmmaljunga NXT Twin Select duovagn Ergo 2022, valfri färgEmmaljunga NXT Twin Select duovagn Ergo 2022, valfri färg
Emmaljunga NXT Twin Select duovagn Ergo 2022, valfri färg

Produktinformation

Här får du Emmaljunga NXT Twin Select som duovagn med chassi, en ergonomisk sittdel (Ergo) och en liggdel. Välj fritt vilka färger du önskar.

NXT Twin Select chassi 3.0 2022:
Med detta chassi får du en modern, pålitlig och kraftfull barnvagn för två barn. Chassit har stora svängbara framhjul (låsbara) och genomtänkta funktioner som gör promenaderna till ett nöje vad det gäller komfort, oavsett om det är i stad eller vid terrängkörning.

Du får:

  • körhandtag som kan vinklas för att passa olika steglängder, lugna och snabba promenader
  • körhandtag klätt i exklusiv leatherette
  • broms med flip-flop-pedal (ej mjukbromsande)
  • ny infästning för sitt- och liggdel, s.k. Easyfix 3.0
  • stötdämpning i chassit
  • hopfällning med hopfällningsmekanism vid körhandtaget
  • automatiskt lås som säkrar chassit när det är hopfällt för enkel förvaring och transport
  • generöst tilltagen och lättåtkomlig varukorg
  • insektsnät (2 st) som passar ligg- och sittdel

Komplettera med Emmaljunga NXT Select liggdel/liggdelar 3.0 för att använda vagnen direkt från barnets/barnens födsel och NXT Select sittdel Ergo 3.0 och/eller Flat 3.0 för att använda vagnen från 6 månader. Barnvagnen kan användas som Travel System med bilbarnstol (babyskydd) om du köper till adaptrar.
Anmärkning: NXT liggdel och sittdel av äldre årsmodell passar på detta chassi

Förändringar mot modellår 2021:
Ny stötdämpning
Ny hopfällning med mekanism vid körhandtaget
Ny infästning för sitt- och liggdel

Vikt & mått chassi:
Vikt med hjul: ca 16,4 kg
Vikt utan hjul: ca XXX kg

Bredd: 79 cm
Hopfälld med hjul (längd x bredd x höjd): ca 90 x 79 x 45 cm
Hopfälld utan hjul (längd x bredd x höjd): ca 90 x 79 x 45 cm

Miljö:
Emmaljungas vagnar är tillverkade i Sverige och är av mycket hög kvalitet. Emmaljungas filosofi är att bygga hållbara barnvagnar och på så vis förlänga produkternas livslängd och minimera onödiga avfall och transporter. Emmaljunga barnvagnsfabrik är miljöcertifierade enligt ISO14001.

Barnvagnen kan användas som Travel System med bilbarnstol (babyskydd) om du köper till adaptrar.

NXT sittdel Ergo 3.0:
Ergonomisk sittdel som är vändbar (framåt/bakåt) och enkelt kan justeras med ett tyst enhandsgrepp i fyra lägen. Den ergonomiska sittdelen på modell 2022 har en förlängd rygg som är hela 54 cm lång och justerbart fotstöd. Suffletten kan dras extra långt fram för optimalt skydd mot sol och vind och suffletten kan även justeras i höjd för att följa ditt barns tillväxt. Ventilationslucka baktill i suffletten. 5-punktssele med magnetlås och sele som är justerbar. Frambåge klädd i leatherette som går att vika åt sidan för att lättare sätta i och ur barnet. Sittdelsklädsel med leatherette-detaljer vid grenband, fotstöd och ryggjusteringsbåge.
Ny djupare infästning mot chassit, s.k. Easyfix 3.0, vilket gör att denna sittdel passar endast på chassin from årsmodell 2022!
Sittdelsklädseln är inte monterad på sittdelsramen vid leverans, men är enkel att montera på.

Rekommenderas från 6 månaders ålder.

Komplettera med valfritt Emmaljunga NXT Select chassi 3.0 (NXT90, NXT60 eller NXT Twin) för komplett sittvagn och valfri Emmaljunga NXT Select liggdel 3.0 för att använda vagnen direkt från barnets födsel.

Vikt & mått på sittdel:
Vikt: ca 4,8 kg
Sittdelsmått (längd x bredd): ca 105 x 32 cm
Maxvikt på barnet: 22 kg

Miljö:
Emmaljungas vagnar är tillverkade i Sverige och är av mycket hög kvalitet. Emmaljungas filosofi är att bygga hållbara barnvagnar och på så vis förlänga produkternas livslängd och minimera onödiga avfall och transporter. Emmaljunga barnvagnsfabrik är miljöcertifierade enligt ISO14001.

NXT Select liggdel 3.0:
Liggdel som är lätt och kompakt men ändå rymlig och mysig med mjuk madrass och vadderat liggdelslock som stängs med kardborr mot liggdelen. Skräddarsydd sufflett med inbyggt bärhandtag klätt i leatherette och luftningslucka baktill. Insida på sufflett i exklusiv quilt. Ryggplatta som går att fälla upp för sittläge i liggdelen. Miljövänlig och ventilerad botten i plast. Textilier med leatherette-detaljer och reflex-detaljer.
Ny infästning mot chassit, s.k. Easyfix 3.0, vilket gör att denna liggdel passar endast på chassin from årsmodell 2022!

Rekommenderas från födseln.

Komplettera med valfritt Emmaljunga NXT Select chassi 3.0 (NXT90, NXT60 eller NXT Twin) för komplett liggvagn och valfri Emmaljunga NXT Select sittdel 3.0 (Ergo eller Flat) för att förlänga användandet av din vagn.

Vikt & mått på liggdel:
Vikt: ??? kg
Invändiga mått (längd x bredd): ??? x ?? cm
Maxvikt på barnet: 9 kg

Miljö:
Emmaljungas vagnar är tillverkade i Sverige och är av mycket hög kvalitet. Emmaljungas filosofi är att bygga hållbara barnvagnar och på så vis förlänga produkternas livslängd och minimera onödiga avfall och transporter. Emmaljunga barnvagnsfabrik är miljöcertifierade enligt ISO14001.Copyright © 2009-2020 Baby V | E-post: kundservice@babyv.se
Standardvy | Byt till Mobil vy