Stäng
Startsida / Barnvagnar / Syskon-/tvillingvagn / På längden / Thule Sleek duovagn + syskonsits, valfri färg
Thule Sleek duovagn + syskonsits, valfri färgThule Sleek duovagn + syskonsits, valfri färgThule Sleek duovagn + syskonsits, valfri färgThule Sleek duovagn + syskonsits, valfri färgThule Sleek duovagn + syskonsits, valfri färg
Thule Sleek duovagn + syskonsits, valfri färg

Produktinformation

Thule Sleek som syskonutförande! Här får du Sittvagn + liggdel och en extra syskonsits!

Sittvagn + Liggdel:

Nyhet! Thule Sleek - en flexibel, smart och snygg barnvagn för dig som vill utforska staden med ditt/dina barn!

Thule Sleek är smidig, lätt och enkel att manövrera och har en modern stil som är bekväm för såväl förälder som barn. En barnvagn som växer med barnet och familjen. Går att använda som syskonvagn i flera olika kombinationer.


Sittdelen är ergonomisk och går att luta i tre lägen. Sittdelen är vändbar (framåt/bakåt) och har fempunktssele med mjuka axelremsskydd. Sitsen är rymlig och bekväm med gott om benutrymme.
Ventilerad expanderbar sufflett med tittfönster, extra solkeps och UV-skydd (UPF50+). Suffletten har en generös sitthöjd, som genom att föra upp suffletten längst ramen ger längre ryggstöd och plats för det växande barnet. Swing-away frambåge ingår och är enkel att flytta när barnet ska i och ur vagnen.

Liggdelen är rymlig och har ventilerad madrass för bästa luftgenomströmning.
Ventilerad expanderbar sufflett med extra solkeps och UV-skydd (UPF50+).
Godkänd från nyfödd upp till 6 månader. 

Chassit är tillverkat i aluminium och har en stilren design. Chassit har bra fjädring för en mjuk färd i tuff terräng. Hjulen är samtliga skumfyllda och punkteringsfria och har reflexer för ökad synlighet. Framhjulen är rörliga men går att låsa vid ojämnt underlag. Stor och rymlig varukorg med lock. Chassit har integrerade krokar för att enkelt kunna hänga skötväskan.

Sleek har ett teleskopshandtag som enkelt justeras i höjd för att passa alla steglängder. Vagnen är lätt att fälla ihop med eller utan sittdelen monterad på vagnen. Försedd med automatisk transportspärr.

Regnskydd till sitt- och liggdel ingår!

Vikt: 12,7 kg
Mått hopfälld: 83 x 60,5 x 42 cm
Mått uppfälld: höjd: 97-109 cm, bredd: 60,5 cm, längd: 85 cm
Sitthöjd: 63 cm
Storlek på hjul: fram 8 tum, bak: 11 tum

Syskonsits:
Sittdelen är ergonomisk och går att luta i tre lägen. Sittdelen är vändbar (framåt/bakåt) och har fempunktssele med mjuka axelremsskydd. Sitsen är rymlig och bekväm med gott om benutrymme.
Ventilerad expanderbar sufflett med tittfönster, extra solkeps och UV-skydd (UPF50+). Swing-away frambåge ingår och är enkel att flytta när barnet ska i och ur vagnen.Copyright © 2009-2020 Baby V | E-post: kundservice@babyv.se
Standardvy | Byt till Mobil vy