Stäng
Startsida / Barnvagnar / Syskon-/tvillingvagn / På bredden / Emmaljunga NXT Twin sittvagn Ergo 2020, valfri färg
Emmaljunga NXT Twin sittvagn Ergo 2020, valfri färgEmmaljunga NXT Twin sittvagn Ergo 2020, valfri färgEmmaljunga NXT Twin sittvagn Ergo 2020, valfri färgEmmaljunga NXT Twin sittvagn Ergo 2020, valfri färgEmmaljunga NXT Twin sittvagn Ergo 2020, valfri färg
Emmaljunga NXT Twin sittvagn Ergo 2020, valfri färg

Läs gärna om hur vi hanterar reklamationer och/eller eventuella reparationer här.

Produktinformation

Här får du Emmaljungas nya dubblevagn med två ergonomiska sittdelar och ett chassi. Välj fritt färg på chassits modell samt färgen på sittdelarna.

Chassi:

En modern, pålitlig och kraftfull barnvagn för två barn. Vagnen har stora svängbara framhjul (låsbara) och genomtänkta funktioner som gör promenaderna till ett nöje vad det gäller komfort, oavsett om det är i stad eller vid terrängkörning.

Komplettera med Emmaljunga NXT liggdel för att använda vagnen direkt från födsel och NXT sittdel Ergo eller Flat för att använda vagnen från 6 månader. Barnvagnen kan användas som Travel System med bilbarnstol (babyskydd) om du köper till adapter. 

Om du tidigare har en NXT90 eller NXT90 F sittvagn kan dy bara köpa NXT twin chassit för att få en syskonvagn på bredden! Använd samma sittdel & liggdel. Ej supreme liggdel.

- ställbart handtag som kan vinklas för att passa olika steglängder, lugna och snabba promenader
- exklusivt leatherette-klätt körhandtag

Modernt och stabilt aluminiumchassi med säkert fästsystem för ligg-, sittdel samt adaptrar för babyskydd.

Vikt:
Vikt inkl hjul: 16,4 kg
Bredd: 79 cm
Hopfälld med hjul (längd x bredd x höjd): 90 x 79 x 45 cm

Miljö:
Emmaljungas vagnar är tillverkade i Sverige och är av mycket hög kvalitet. Emmaljungas filosofi är att bygga hållbara barnvagnar och på så vis förlänga produkternas livslängd och minimera onödiga avfall och transporter. Emmaljunga barnvagnsfabrik är miljöcertifierade enligt ISO14001.


Sittdel:

NXT Sittdel Ergo är som det låter på namnet en ergonomisk sittdel som ger hög sittkomfort. Sittdelen är vändbar (framåt/bakåt) och går att justera med enkelt och tyst enhandsgrepp i tre lägen och har fempunktssele med mjuka axelremskuddar. Frambågen kan öppnas för en smidig i- och urstigning. Fälls enkelt ihop för smidig förvaring och transport. 

Komplettera med Emmaljunga NXT90 chassi & NXT60 chassi för komplett sittvagn och NXT liggdel för att använda vagnen direkt från barnets födsel. 

Suffletten har UV-skydd UPF50+ och en ventilationslucka för bästa ventilation och skydd.

- vinklingsbart fotstöd för maximal sittkomfort
- expanderbar sufflett med UPD 50+ och ventilation
- vatten och smutsavstötande tyg med solskydd (UPF50+) och mjukt exklusivt innertyg
- myggnät och solskydd ingår


Vikt & mått
Sittdel:
Vikt: 6.1kg
Sittdelsmått (längd x bredd): 104 x 32 cm

Observera att returkostanden för denna produkt kan vara upp till 2000 kronor.

Miljö:
Emmaljungas vagnar är tillverkade i Sverige och är av mycket hög kvalitet. Emmaljungas filosofi är att bygga hållbara barnvagnar och på så vis förlänga produkternas livslängd och minimera onödiga avfall och transporter. Emmaljunga barnvagnsfabrik är miljöcertifierade enligt ISO14001.Copyright © 2009-2020 Baby V | E-post: kundservice@babyv.se
Standardvy | Byt till Mobil vy