Stäng
Startsida / Barnvagnar / Sittvagn (vändbar sittdel) / Klassisk sittdel (plant liggläge) / Emmaljunga NXT60 sittvagn Flat 2020, valfri färg
Emmaljunga NXT60 sittvagn Flat 2020, valfri färgEmmaljunga NXT60 sittvagn Flat 2020, valfri färgEmmaljunga NXT60 sittvagn Flat 2020, valfri färg
Emmaljunga NXT60 sittvagn Flat 2020, valfri färg
Läs gärna om hur vi hanterar reklamationer och/eller eventuella reparationer här.

Produktinformation

I detta paket köper du Emmaljunga NXT60 chassi + klassisk sittdel. Välj fritt vilket chassi ni önskar samt färg på sittdelen. Tänk på att sittdelens ram är antingen silvrig eller svart och det kan därför vara snyggt att matcha svart ram med ett svart chassi och silvrig ram till det silvriga chassit! 

Chassi:

NXT60 en modern och stilren vagn som är lätt och smidig och mycket kompakt ihopfälld. Vagnen har svängbara framhjul (låsbara). En perfekt vagn för dig som vill kunna ta dig fram där det är trångt eller om du har ett litet bagageutrymme i bilen.

NXT60:s chassi är lättare och något smalare och hjulen är lite mindre än på NXT90. Handtaget har dessutom fått en ny design för att vagnen ska kunna bli ännu mindre när den fälls ihop. Teleskopshandtag med vikled som kan justeras mellan 50-116 cm. Tjockt och greppvänligt handtag.

Komplettera med Emmaljunga NXT liggdel för att använda vagnen direkt från barnets födsel och NXT sittdel Ergo eller Flat för att använda vagnen från 6 månader. Barnvagnen kan användas som Travel System med bilbarnstol (babyskydd) om du köper till en adapter.

- teleskopstyre med ställbart handtag som både kan höjdanpassas och vinklas för att passa olika steglängder, lugna och snabba promenader
- exklusivt leatherette-klätt körhandtag
- generöst tilltagen och lättåtkomlig varukorg med reflexer

Modernt och stabilt aluminiumchassi med säkert fästsystem för ligg-, sittdel samt adaptrar för babyskydd. Automatiskt lås som säkrar chassit när det är hopfällt för enkel förvaring och transport.


Chassi:
Vikt inkl hjul: 7,5 kg
Bredd: 58 cm med bakhjul
Hopfälld utan hjul (längd x bredd x höjd): 76 x 45 x 17,5 cm

Miljö:
Emmaljungas vagnar är tillverkade i Sverige och är av mycket hög kvalitet. Emmaljungas filosofi är att bygga hållbara barnvagnar och på så vis förlänga produkternas livslängd och minimera onödiga avfall och transporter. Emmaljunga barnvagnsfabrik är miljöcertifierade enligt ISO14001.

Sittdel:

Emmaljunga NXT90 sittdel Flat är (till skillnad från NXT90 Ergo) en sittdel som kan läggas till fullt och plant liggläge. När sittdelen fälls ner till fullt liggläge aktiveras en Safe Frame som skyddar barnets huvud. Ligglängden blir då 89cm.

Sittdelen är vändbar så du väljer själv om barnet tittar mot dig eller framåt. Komplettera med Emmaljunga NXT90 chassi för komplett sittvagn och NXT liggdel för att använda vagnen direkt från barnets födsel.

NXT90 sittdel Flat är en klassisk sittdel där ryggstödet fälls för sig och fotstödet för sig. Sittdelen är vändbar (framåt/bakåt) och har fempunktssele med mjuka axelremskuddar. Frambågen kan öppnas för en smidig i- och urstigning. Fälls enkelt ihop för smidig förvaring och transport. Sittdelen är rymlig och har en sitt- och liggyta på 104 cm.

Suffletten har UV-skydd UPF50+ och en ventilationslucka för bästa ventilation och skydd.
- vinklingsbart fotstöd för maximal sittkomfort
- expanderbar sufflett med UPD 50+ och ventilation
- vatten och smutsavstötande tyg med solskydd (UPF50+) och mjukt exklusivt innertyg
- myggnät och solskydd ingår

Rekommenderas från 6 månader


Vikt & mått
Sittdel:
Vikt: 6.1kg
Sittdelsmått (längd x bredd): 104 x 32 cm

Miljö:
Emmaljungas vagnar är tillverkade i Sverige och är av mycket hög kvalitet. Emmaljungas filosofi är att bygga hållbara barnvagnar och på så vis förlänga produkternas livslängd och minimera onödiga avfall och transporter. Emmaljunga barnvagnsfabrik är miljöcertifierade enligt ISO14001.Copyright © 2009-2020 Baby V | E-post: kundservice@babyv.se
Standardvy | Byt till Mobil vy