Stäng
Startsida / Barnvagnar / Duovagn / Ergonomisk sittdel / Emmaljunga NXT90 2019 Ltd Edt duovagn + tillbehörspaket
Emmaljunga NXT90 2019 Ltd Edt duovagn + tillbehörspaketEmmaljunga NXT90 2019 Ltd Edt duovagn + tillbehörspaketEmmaljunga NXT90 2019 Ltd Edt duovagn + tillbehörspaketEmmaljunga NXT90 2019 Ltd Edt duovagn + tillbehörspaketEmmaljunga NXT90 2019 Ltd Edt duovagn + tillbehörspaket
Emmaljunga NXT90 2019 Ltd Edt duovagn + tillbehörspaket

Produktinformation

Här får du Emmaljunga NXT90 2019 i Limited Edition - finns endast hos oss på Baby V!
Duovagn (chassi, sittdel och liggdel), vinterklädsel & skötväska till kanonpriset 12 895 kronor (15085 kr)

Sittvagn:

Emmaljunga NXT90 2019 sittvagn Limited Edition - finns bara hos Baby V!

Med NXT90 får du en modern och stilren vagn, pålitlig och kraftfull och mycket kompakt ihopfälld. Vagnen har stora svängbara framhjul (låsbara) och genomtänkta funktioner som gör promenaderna till ett nöje vad det gäller komfort, oavsett om det är i stad eller vid terrängkörning.

Emmaljunga NXT90 köper du som sittvagn, sittdelen är vändbar så du väljer själv om barnet tittar mot dig eller framåt. Komplettera med Emmaljunga NXT liggdel för att använda vagnen direkt från barnets födsel. Barnvagnen kan användas som Travel System med bilbarnstol (babyskydd) om du köper till en adapter.

 

NXT90 har en ergonomisk sittdel som ger hög sittkomfort. Sittdelen är vändbar (framåt/bakåt) och går att justera med enkelt och tyst enhandsgrepp i tre lägen och har fempunktssele med mjuka axelremskuddar. Frambågen kan öppnas för en smidig i- och urstigning. Fälls enkelt ihop för smidig förvaring och transport. 

- teleskopstyre med ställbart handtag som både kan höjdanpassas och vinklas för att passa olika steglängder, lugna och snabba promenader
- exklusivt leatherette-klätt körhandtag
- vinklingsbart fotstöd för maximal sittkomfort
- expanderbar sufflett med UPD 50+ och ventilation
- vatten och smutsavstötande tyg med solskydd (UPF50+) och mjukt exklusivt innertyg
- generöst tilltagen och lättåtkomlig varukorg med reflexer
- myggnät och solskydd ingår

Nytt för 2019 årsmodell:
- Keps på suffletten
- 8 cm längre i ryggen, totalt 104 cm 

Modernt och stabilt aluminiumchassi med säkert fästsystem för ligg-, sittdel samt adaptrar för babyskydd. Automatiskt lås som säkrar chassit när det är hopfällt för enkel förvaring och transport. Rekommenderas från 6 månader.

Chassi
Emmaljunga NXT90 har ett stilrent svartlackerat aluminiumchassi med stora punkteringsfria luftkammarhjul, s.k. ECCO-hjul med vita sidor.
Körhandtaget är klätt i svart leatherette.

Vikt & mått
Sittdel:
Vikt: 4.1kg
Sittdelsmått (längd x bredd): 105 x 32 cm

Chassi:
Vikt inkl hjul: 9,7 kg

Bredd: 58,5 cm med bakhjul
Hopfälld utan hjul (längd x bredd x höjd): 80 x 48 x 18 cm

Miljö:
Emmaljungas vagnar är tillverkade i Sverige och är av mycket hög kvalitet. Emmaljungas filosofi är att bygga hållbara barnvagnar och på så vis förlänga produkternas livslängd och minimera onödiga avfall och transporter. Emmaljunga barnvagnsfabrik är miljöcertifierade enligt ISO14001

Liggdel:

Liggdel som passar till Emmaljunga NXT90/NXT90F och NXT60/NXT60F sittvagn.
Denna liggdel är lätt och kompakt men ändå rymlig och mysig (76 cm lång) med mjuk madrass och vadderat liggdelslock. Skräddarsydd och fodrad sufflett med inbyggt bärhandtag klätt i exklusivt leatherette.
Rekommenderas från födseln.

Färg: lounge black

Vikt & mått
Vikt med sufflett, liggdelslock och madrass: 4.1 kg
Innermått (längd x bredd x höjd): 76 x 34 x 18 cm

Vinterklädsel:

Emmaljunga NXT vinterklädsel (Winter Seat Liner) är en kombination av ett varmt och mysigt foder och en varmfodrad footsack. Den ordinarie sittdelsklädseln byts ut mot vinterklädseln som är formsydd till din NXT90-sittdel och du får på så vis en extra ombonad och varm sittdel utan att det blir trångt!

Vinterklädseln fästes med blixlås i NXT90-sittdelsramen. Footsacken har en dragkedja i mitten frampå så att du lätt kan ta ur och sätta i ditt barn. Vid fotänden finns dragkedjor för att expandera så att fötterna får god plats. Du kan även ta bort footsacken helt och endast ha den varma klädseln i sitsen kvar på vagnen.

Färg: lounge black

Skötväska:
Emmaljungas Organiser är en modern och stilren skötväska, matchad till din Emmaljunga barnvagn. Den har en integrerat skötbädd som enkelt kan fällas ut när du skall byta på ditt barn. Det finns gott om plats för blöjor och när barnet har blivit större har du en stilren datorväska för en 13-tums skärm. Går att öppna upp helt för att enkelt hålla koll på allt du har med dig i väskan.

Mått: 40 x 30 x 10 cm
Färg: lounge balck (melerat svart tyg)Copyright © 2009-2018 Baby V | E-post: kundservice@babyv.se
Standardvy | Byt till Mobil vy