Stäng
Startsida / Barnvagnar / Duovagn / Ergonomisk sittdel / Silver Cross Wave duovagn + simplicity babyskydd
Silver Cross Wave duovagn + simplicity babyskyddSilver Cross Wave duovagn + simplicity babyskyddSilver Cross Wave duovagn + simplicity babyskyddSilver Cross Wave duovagn + simplicity babyskydd
Silver Cross Wave duovagn + simplicity babyskydd

Produktinformation

Här får du Silver Cross Wave duovagn och Simplicity babyskydd till kanonpris! Välj fritt färg på vagnen.

Duovagn:

Silver Cross Wave är en unik kombination av lyx och flexibilitet! 
Från engelska Silver Cross - världens äldsta barnvagnsmärke - kommer nu Wave med det patenterade systemet "One Plus One" som gör det möjligt att ändra vagnen i 16 olika kombinationer för att kunna köra ett barn eller två barn samtidigt på ett säkert och bekvämt sätt. Börja använda din Silver Cross Wave som singelvagn och utökas familjen behöver du ingen ny vagn! Wave kommer i en lyxig design med detaljer i läderimitation och med punkteringsfria hjul. Stor varukorg och justerbart teleskophandtag som passar alla förare oavsett längd.
I startpaketet ingår vagn med en sittdel, en liggdel, 2 regnskydd, 2 myggnät, mugghållare, bilstolsadapter till Silver Cross Simplicity babyskydd samt adapter för att klicka sitt- och liggdel på chassit samtidigt. 

Liggdel med ventilerad botten, godkänd som säng/sovplats. Foder på liggdelen är i bambu, som är naturligt antibakteriellt och temperaturreglerande. Vädringslucka i suffletten och utvikbar solkeps med UV-skydd 50+.

Ergonomiskt formad sittdel som enkelt justeras i tre olika ryggläggen med ett hantag baktill. Vändbar. Mjuk dyna i jerseytyg för extra komfort ingår. Footsack (vindskydd för benen) ingår.

Vagnen går att använda med en extra liggdel eller sittdel (köps till som extra tillval) till tvillingar eller syskon, liggande eller sittande och även tillsammans med babyskydd. Vagnen klarar två liggande barn upp till 9 kg, två sittande barn upp till 15 kg eller ett sittande barn upp till 25 kg.

Mått: L 111 cm, B 60 cm, H 95-109 cm 
Mått ihopfälld: L 94 cm, B 60 cm, H 38cm

Vikt: chassi 10 kg, liggdel 4.5 kg, sittdel 4 kg
Max belastningsvikt: från nyfödd upp till 25 kg för ett barn. Två sittande barn 2 x 15 kg.

Färg textilier: vinröd melerad
Färg chassi: platinum 
Färg skinndetaljer: mörkbrunt skinn

Babyskydd:

Simplicity babyskydd från Silver Cross, godkänt från nyfödd upp till 13 kg.

Extra bekvämt för den nyfödde med huvudstöd, dyna och vadderade muffar till säkerhetsselen. Extra sidokollisonsskydd för högsta säkerhet. Sufflett och fint vindskydd ingår. Simplicity passar som Travel System till flertalet av Silver Cross vagnar. Låg vikt gör babyskyddet lätt att hantera.Kan bältas med bilens säkerhetsbälte eller klickas i Simplicity isofix-bas (köps separat).

Färg: svartCopyright © 2009-2018 Baby V | E-post: kundservice@babyv.se
Standardvy | Byt till Mobil vy