Stäng
Startsida / Barnvagnar / Duovagn / Ergonomisk sittdel / Stokke Trailz 2.0 duovagn + babyskydd, valfri färg
Stokke Trailz 2.0 duovagn + babyskydd, valfri färgStokke Trailz 2.0 duovagn + babyskydd, valfri färg
Stokke Trailz 2.0 duovagn + babyskydd, valfri färg

Produktinformation

Här får du Stokke Trailz duovagn (sittvagn och liggdel) samt babyskydd till paketpris! Välj fritt färg på vagnen och babyskyddet!

Chassi:

Stokke® Trailz™ är byggd för äventyr och tar dig vart du än vill gå, oavsett årstid och terräng. Lätt att manövrera och styra med en härlig fjädring som ger dig en bekväm färd även på skumpigare underlag. Fyra klassiska punkteringsfria hjul i mjukt material, de främre svängbara (låsbara). En mycket rymlig, vattentät varukorg. Justerbart vikledshandtag i läderimitation.

OBS! Endast chassi. Köp till sittdel och/eller liggdel för att få komplett vagn.

3 års garanti.

Vikt chassi: 9,8 kg
Material: svartlackerat aluminium

Vikt sittdel: 3,8 kg (ingår inte här)
Vikt liggdel: 4,8 kg (ingår inte här)

Mått chassi med sittdel: (längd x höjd x bredd) 95.5x127x62
Mått ihopfällt chassi med sittdel: (längd x höjd x bredd) 95x50x62
Mått chassi med liggdel: (längd x höjd x bredd) 102,5x129x62
Mått ihopfällt chassi med liggdel: (längd x höjd x bredd) 104,5x60x62

Sittdel:

Tänk på att frambågen att fästa på sittdelen medföljer chassit. 

Sittdelen är placerad högt på barnvagnens chassi vilket gör att du kommer nära ditt barn. Ergonomiskt formad sittdel med generös sufflett. Utfällbar solkeps på sittdelens sufflett, som även kan tas bort helt med hjälp av ett blixtlås. Ventileringslucka baktill i suffletten för varma dagar. Säkerhetssele justerbar i tre höjder. Avtagbar frambåge. Fotstöd som är justerbart i längd för att växa med barnet. Mjukt vadderad sits ger barnet behaglig sittkomfort.

Babyinlägg till sittdelen ingår som förminskar sitsen och utjämnar den för ett mer plant viloläge för spädbarnet. Kan tas bort när barnet växer och behöver mer sittutrymme.
Sittdelen är vändbar på chassit så att barnet kan sitta både bakåt- och framåtvänd. Sittdelen går att luta i 3 olika lägen bakåtvänd och 2 olika lägen framåtvänd.

3 års garanti.

Vikt sittdel: 3,8 kg 
Vikt chassi: 9,8 kg (ingår inte här)

Mått chassi med sittdel: (längd x höjd x bredd) 95.5x127x62 
Mått ihopfällt chassi med sittdel: (längd x höjd x bredd) 95x50x62

Sittdel godkänd för max 15 kg

Liggdel:

Liggdelen är placerad högt på barnvagnens chassi vilket gör att du kommer nära ditt barn. Mjuk och vadderad inuti, hård och tålig utvändigt. Madrassen har ventilerad botten tillverkad i Sorona fibrer av återvunnet material.

Utfällbar solkeps på liggdelens expanderbara sufflett, som även kan tas bort helt med hjälp av ett blixtlås. Ventileringslucka baktill i suffletten för varma dagar. Liggdelslock med dragkedja i sidorna. 
3 års garanti.

Vikt liggdel: 4,8 kg 
Liggdel godkänd för max 9 kg

Babyskydd:

Stokke iZi Go Modular by BeSafe är godkänd enligt nya säkerhetsstandarden i-Size. Stokke iZi Go Modular by BeSafe är ett babyskydd för barn från födsel upp till ca 12 månader (max 13 kg). Kan klickas direkt på alla Stokke barnvagnar utan några adaptrar!

Babyskyddet kan monteras i bilen med hjälp av bilens säkerhetsbälte (trepunktsbälte) eller med basen Stokke iZi Go Modular by BeSafe isofix bas. Basen finns som tillbehör (köps separat) och kan även användas till en av BeSafes större bilstolar. Babyskyddet har extra skyddande huvudstöd för att ge optimal ergonomi och ökad säkerhet samt det s.k. SIP+ (Side Impact Protection) som ökar skyddet och minskar kraften mot barnet vid en sidokrock.

Stokke iZi Go Modular by Besafe har justerbart 5-punktsbälte som du enkelt drar åt sidan och fäster mot de inbyggda magneterna i babyskyddet när du sätter i och ur barnet. Extra lång sufflett för utmärkt skydd mot solljus (och vind vid montering på vagnen).

Rekommenderad ålder: från nyfödd till ca 12 månader
Godkänd enligt R129Copyright © 2009-2018 Baby V | E-post: kundservice@babyv.se
Standardvy | Byt till Mobil vy