Stäng
Startsida / Barnvagnar / Duovagn / Ergonomisk sittdel / Emmaljunga NXT90 Select duovagn Ergo 2022, valfri färg
Emmaljunga NXT90 Select duovagn Ergo 2022, valfri färgEmmaljunga NXT90 Select duovagn Ergo 2022, valfri färgEmmaljunga NXT90 Select duovagn Ergo 2022, valfri färgEmmaljunga NXT90 Select duovagn Ergo 2022, valfri färgEmmaljunga NXT90 Select duovagn Ergo 2022, valfri färgEmmaljunga NXT90 Select duovagn Ergo 2022, valfri färg
Emmaljunga NXT90 Select duovagn Ergo 2022, valfri färg

Produktinformation

Emmaljunga NXT90 Select - Emmaljungas toppmodell för modellåret 2022! VAGNEN MED EXTRA ALLT!

I konceptet Emmaljunga NXT Select bygger du din vagn helt efter egen smak; välj det chassi du önskar (NXT 60/NXT 90/NXT Twin) med enbart liggdel/liggdelar eller enbart sittdel/sittdelar eller både och. Ergonomisk sittdel eller klassisk sittdel? Det väljer du! Mixa färger eller matcha färger helt efter ditt eget tycke.

Här har vi satt ihop Emmaljunga NXT90 Select med ergonomisk sittdel och liggdel, färger väljer du själv!

Emmaljunga NXT90 Select chassi 3.0 2022

NXT90 Select chassit är Emmaljungas toppmodell av chassin. Den nya Floating Suspension-fjädringen och det nya Easyfix 3.0 fästet ger den moderna NXT90 vagnen en fantastisk och unik körkomfort!

NXT90 Select är en modern och stilren vagn, pålitlig och kraftfull och mycket kompakt ihopfälld. Vagnen har stora svängbara framhjul (låsbara) och genomtänkta funktioner som gör promenaderna till ett nöje vad det gäller komfort, oavsett om det är i stad eller vid terrängkörning.

Ditt chassi har:

  • teleskopstyre med ställbart handtag som både kan höjdanpassas och vinklas för att passa olika steglängder, lugna och snabba promenader
  • körhandtag klätt i leatherette
  • floating suspension-fjädring som ger en mjuk och skön körkänsla oavsett underlag
  • mjukbromsande fotbroms med flip-flop-pedal
  • ny infästning för sitt- och liggdel, s.k. Easyfix 3.0
  • ny hopfällning med enhandsgrepp
  • automatiskt lås som säkrar chassit när det är hopfällt för enkel förvaring och transport
  • generöst tilltagen och lättåtkomlig varukorg, maxbelastning 5 kg
  • insektsnät som passar ligg- och sittdel

Komplettera med Emmaljunga NXT Select liggdel 3.0 för att använda vagnen direkt från barnets födsel och NXT Select sittdel Ergo 3.0 eller Flat 3.0 för att använda vagnen från 6 månader. Barnvagnen kan användas som Travel System med bilbarnstol (babyskydd) om du köper till en adapter.
Anmärkning: NXT liggdel och sittdel av äldre årsmodell passar på detta chassi

Förändringar mot modellår 2021:
Ny fjädring
Ny infästning för sitt- och liggdel
Ny mjukbromsande fotbroms
Ny hopfällning

Vikt & mått chassi:
Vikt med hjul: ca 11,7 kg
Vikt utan hjul: ca 8,3 kg
Bredd: ca 58,5 cm med bakhjul
Hopfälld med hjul (längd x bredd x höjd): ca 95 x 58,5 x 31 cm
Hopfälld utan hjul (längd x bredd x höjd): ca 82 x 57 x 23 cm

NXT sittdel Ergo 3.0:
Ergonomisk sittdel som är vändbar (framåt/bakåt) och enkelt kan justeras med ett tyst enhandsgrepp i fyra lägen. Den ergonomiska sittdelen på modell 2022 har en förlängd rygg som är hela 54 cm lång och justerbart fotstöd. Suffletten kan dras extra långt fram för optimalt skydd mot sol och vind och suffletten kan även justeras i höjd för att följa ditt barns tillväxt. Ventilationslucka baktill i suffletten. 5-punktssele med magnetlås och sele som är justerbar. Frambåge klädd i leatherette som går att vika åt sidan för att lättare sätta i och ur barnet. Sittdelsklädsel med leatherette-detaljer vid grenband, fotstöd och ryggjusteringsbåge.
Ny djupare infästning mot chassit, s.k. Easyfix 3.0, vilket gör att denna sittdel passar endast på chassin from årsmodell 2022!
Sittdelsklädseln är inte monterad på sittdelsramen vid leverans, men är enkel att montera på.

Rekommenderas från 6 månaders ålder.

Komplettera med valfritt Emmaljunga NXT Select chassi 3.0 (NXT90, NXT60 eller NXT Twin) för komplett sittvagn och valfri Emmaljunga NXT Select liggdel 3.0 för att använda vagnen direkt från barnets födsel.

Vikt & mått på sittdel:
Vikt: 4,9 kg
Sittdelsmått (längd x bredd): ca 104 x 28 cm
Maxvikt på barnet: 22 kg

NXT Select liggdel 3.0:
Liggdel som är lätt och kompakt men ändå rymlig och mysig med mjuk madrass. Vadderat liggdelslock som stängs med kardborr mot liggdelen och som har dragkedjor på ovansidan för att enkelt öppnas upp när du lyfter ur barnet. Skräddarsydd sufflett med inbyggt bärhandtag klätt i leatherette och luftningslucka baktill. Insida på sufflett i exklusiv quilt. Miljövänlig och ventilerad botten i plast. Textilier med leatherette-detaljer och reflex-detaljer.
Ny infästning mot chassit, s.k. Easyfix 3.0, vilket gör att denna liggdel passar endast på chassin from årsmodell 2022!

Rekommenderas från födseln.

Komplettera med valfritt Emmaljunga NXT Select chassi 3.0 (NXT90, NXT60 eller NXT Twin) för komplett liggvagn och valfri Emmaljunga NXT Select sittdel 3.0 (Ergo eller Flat) för att förlänga användandet av din vagn.

Vikt & mått på liggdel:
Vikt: ca 4,6 kg
Invändiga mått (längd x bredd): ca 72 x 33 cm
Maxvikt på barnet: 9 kg

Miljö:

Emmaljungas vagnar är tillverkade i Sverige och är av mycket hög kvalitet. Emmaljungas filosofi är att bygga hållbara barnvagnar och på så vis förlänga produkternas livslängd och minimera onödiga avfall och transporter. Emmaljunga barnvagnsfabrik är miljöcertifierade enligt ISO14001.

 Copyright © 2009-2020 Baby V | E-post: kundservice@babyv.se
Standardvy | Byt till Mobil vy